Blue Ivy a cheltuit 80.000 de dolari la o licitație

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-10-2022

în: NewsThe Famous

Blue Ivy

Blue Ivy Carter începe să zguduie scena licitației. În weekend, fiica în vârstă de 10 ani a mega-starurilor Beyoncé și Jay-Z, a luat o pereche de cercei cu diamante de 80.000 de dolari la Gala 2022 Wearable Art. Evenimentul anual de caritate, de care beneficiază Centrul de teatru WACO din Los Angeles, a onorat o serie de vedete, printre care Angela Basset și artistul Mark Bradford.

Blue Ivy a fost surprinsă licitând pentru cerceii creați de bijutierul Lorraine Schwartz, în povestea Instagram a creatorului Abbott Elementary Quinta Brunson. În clip, actrița Keke Palmer și Tina Knowles Lawson, bunica lui Blue Ivy, pot fi văzute exprimându-și șocul.

Cu toate acestea, nu este prima dată când fiica lui Beyoncé și Jay-Z a participat la o licitație. În urmă cu trei ani, tânăra câștigătoare a premiului Grammy a fost implicată într-un „război” de licitații cu regizorul și dramaturgul Tyler Perry. Cei doi și-au exprimat interesul pentru o pictură acrilică a lui Sidney Poitier, piesă pentru care Blue a licitat 19.000 de dolari, la doar șase ani. Deși faimosul regizor a câștigat tabloul, Blue Ivy nu a plecat cu mâinile goale. În locul lui Poitier, tânăra a luat acasă o lucrare a lui Samuel Levi Jones, care este compusă din cărți de drept din Indiana deconstruite și texte medicale din California, pe care le-a cumpărat cu 10.000 de dolari.

La licitația de artă de la Wearable Art Gala de anul acesta, Star Jones, care susține că Blue „Nu se concentrează doar asupra colecțiilor, ci și-a cultivat o apreciere profundă pentru arta neagră datorită părinților ei”, potrivit Vanity.

Energy Expo 10-13 octombrie