Shakira laudă brandul de parfumuri Puig, care realizează dezinfectant

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 26-03-2020

în: BeautyNewsThe Famous

shakira puig

Shakira laudă brandul de parfumuri Puig, care realizează acum dezinfectant pentru mâini, pentru a-l dona, pe fondul crizei de sănătate globală.

Într-un set de fotografii postate pe contul de Instagram al vedetei, ea îi laudă pe cei de la compania Puig din Barcelona, ​​pentru că și-au folosit resursele și facilitățile, pentru a face dezinfectant de mâini, pentru donații.

Puig este, de asemenea, compania care elaborează linia de parfumuri a artistei columbiene, inclusiv cele mai recente creații ale sale Dream și Sweet Dream.

„Sunt atât de mândră de eforturile companiilor din această perioadă dificilă, cum ar fi partenerii mei de la Puig, care și-au îndreptat fabrica de parfumuri către producția de produse de dezinfectare, atât de vitale acum, pentru a le dona guvernului spaniol”, a exprimat ea. „Un excelent exemplu de a face un bine social. Sper că inspiră alte companii!”, adaugă Shakira.

Într-un mesaj video anterior, cântăreața și-a exprimat îngrijorarea cu privire la criza Covid-19, încurajând oamenii să ia în serios pandemia. „Multe țări fie nu respectă recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, fie sunt prea lente în luarea de măsuri sau primează economia, în detrimentul sănătății. Virusul este prea rapid și liderii sunt mult prea lenți”, a spus artista.