Cher își vinde casa pentru 85 de milioane de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-10-2022

în: NewsThe Famous

Cher

Amenajat cu o cameră de panică, băi turcești și o cameră cu peruci cu temperatură controlată, luxosul conac Malibu al lui Cher, pe care vedeta l-a achiziționat cu 3 milioane de dolari, este acum vândut pentru 85 de milioane de dolari.

Proprietatea luxoasă a celebrei Cher este situată pe un teren de 1,7 acri. Casa principală se întinde pe 13.200 de metri pătrați și cuprinde șapte dormitoare. Spațiul său de locuit este amenajat de designerul de interior Martyn Lawrence Bullard din Los Angeles și are o combinație de accente clasice și contemporane.

Cher

Intrarea este uimitoare și este realizată din pereți din blocuri de calcar, uși de bronz și panouri sculptate, procurate special din India. Aceasta este completată de o cameră de zi cu șemineu, cu un tavan pictat manual cu foițe de aur și înfrumusețat cu un candelabru marocan. Livingul formal include un tavan de tablă cu felinare marocane din bronz și o serie de alte accente de lux. O bucătărie gourmet cu cele mai bune dulapuri, un spătar din țiglă argintie de Ann Sacks și electrocasnice Wolf de ultimă generație completează și mai mult spațiul.

Cher

Curtea interioară a casei are o fântână în stil maur, împreună cu uși din nuc împânzite cu bronz, care se deschid către o cameră de panică (cu dulapuri duble și un spațiu de relaxare), precum și o baie de lux de inspirație hamam echipată cu panouri din lemn turcesc.

Cher

Proprietatea numără multiple facilități, precum o sală de gimnastică interioară-exterior și un cinematograf, împreună cu o cameră dedicată perucilor ce are o climatizare controlată. Aici câștigătoarea premiului Grammy își păstrează cele aproximativ 100 de peruci. De asemenea, conacul beneficiază de o piscină infinită, un teren de tenis și o pensiune separată.

Cu mult timp în urmă, Cher a declarat că vila este inspirată de proprietățile pe care le-a vizitat în Veneția, Italia, unde „din fiecare cameră, există o vedere la ocean”. De asemenea, ea a remarcat că aceasta este perfectă pentru a-și distra mulți oaspeți și că a găzduit adesea „cine intime în sala de mese a familiei” și „petreceri mai mari în curte și în zona piscinei”.

Cher

Cântăreața a achiziționat proprietatea pentru mai puțin de 3 milioane de dolari în 1989. A fost apoi renovată exclusiv conform preferințelor ei în următorul deceniu de către constructorul Wallace Tutt III și designerul Ron Wilson, cu vederi panoramice de la Point Dume la Santa Monica și insula Catalina. Casa este listată în prezent pentru 85 de milioane de dolari.