Wynn și F1 au lansat un pachet de 1 milion USD pentru Grand Prix 2023

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-11-2022

în: News & Features

Grand Prix

Pregătiți-vă, oameni buni: această ofertă unică vă va permite să experimentați un Grand Prix de Formula 1 ca niciodată. Pentru 1 milion de dolari, tu și toți prietenii tăi iubitori de F1 vă puteți răsfăța într-o călătorie de cinci zile în jurul Grand Prix Las Vegas 2023, datorită unei oferte din seria de curse și Wynn Las Vegas. Pachetul, care include permise de acces integral la evenimentele din jurul competiției auto plus o varietate de experiențe exclusive, este conceput pentru un grup de șase persoane. Cursa în sine va avea loc în perioada 16-18 noiembrie anul viitor.

Una dintre cele mai grozave părți ale pachetului include intrarea la Wynn Grid Club, care este exclusiv pentru membri, situată în interiorul F1 Paddock Club, unde te vei bucura de acces în culise – strict rezervat VIP-urilor – de-a lungul pistei. Veți avea, de asemenea, admitere prioritară la ceremoniile de deschidere care au loc la hotel, de la o vizionare plină de farmec pe covorul roșu până la o mare petrecere de lansare, ambele rezervate în mod normal patronilor doar pe invitații.

Petrecerea continuă la cazare unde vei sta într-unul dintre cele mai frumoase apartamente din ale lui Wynn – Encore, un duplex cu trei dormitoare de 5.829 de metri pătrați, care are propriul serviciu de majordom 24 de ore pe zi, care se va ocupa de toate nevoile dumneavoastră în timpul călătoriei. Fiecare cameră are baie privată din marmură, cu o cadă cu hidromasaj adâncă.

Grand Prix

Cazarea își completează facilitățile cu o sală de biliard, o sală de sport și o cameră de toaletă. La sosirea pentru un sejur de patru nopți la hotel, vei fi întâmpinat cu un pahar de Dom Pérignon și o selecție de caviar. De asemenea, va exista un ambasador dedicat care să vă ajute cu orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la evenimentele de curse – și va face rezervări la restaurant sau cluburi de noapte în timpul șederii dumneavoastră.

Pentru una dintre cinele tale, te vei îndrepta către Delilah, una dintre cele mai importante destinații de luat masa din Wynn, și vei savura un meniu special pregătit de bucătarul executiv Joshua Smith. De asemenea, vei beneficia de tratament spa și salon gratuit pentru a te simți revigorat pentru evenimentele principale.

Grand Prix

În pauzele de la cursă, vei avea timp să joci o rundă de golf gratuită la emblematicul Wynn Golf Club. Ca un dulce cadou de despărțire, vei primi un abonament pe viață la programul Wynn’s Private Access, care oferă avantaje la toate proprietățile mărcii. Și, ca bonus suplimentar, cu fiecare pachet vândut, hotelul va dona 100.000 de dolari unor organizații caritabile locale.

„Am colaborat cu F1 pentru a organiza o selecție exclusivă de experiențe de curse premium care oferă fanilor acces de neegalat la evenimentele din săptămâna cursei, precum și la facilitățile de clasă mondială Wynn. Experiența oficială de curse F1 cu acces total este exemplul perfect al experiențelor personalizate pe care căutăm să le oferim oaspeților noștri”, a declarat Brian Gullbrants, președintele Wynn Las Vegas, într-un comunicat.

Un număr limitat de pachete, numite oficial Formula 1 Heineken Silver Grand Prix Las Vegas Million Dollar All-Access Experience, sunt disponibile și puse în vânzare acum pe site-ul Wynn’s.