Despre

LUXURY Rich&Famous

Într-o lume în care trendul global s-a orientat în ultimii ani către produse și servicii de lux, o publicație care să prezinte luxul cu bun gust și eleganță era un demers sine qua non al societății românești. Revista LUXURY își propune să introducă publicul în atmosfera și stilul de viață caracteristice celor care știu să ia din viață doar ce este mai bun.

Atribute:
Eleganța layoutului, a subiectelor, prezentarea grafică în condiții de excelență. Revista LUXURY prezintă subiecte de interes pentru cei care aspiră sau deja experimentează bucuria de a trăi viața la cel mai bun nivel. Este vorba despre o evadare din banalul cotidian pentru cei care aspiră la o existență ideală și de informație pertinentă pentru cei care au deja acest stil de viață. Impartialitatea și evitarea personajelor controversate locale conferă un nou atribut puternic pentru această publicație. Prestanța, stilul, excelența, confortul, suplețea, impecabilul, umorul rafinat sunt coordonatele la care se raportează LUXURY Magazine.

Target:
Cititori de ambe sexe, cu vârste cuprinse între 25 și 55 ani. Se evidențiază 4 subcategorii:

  • Cu potență financiară și de decizie, aflați în vârful carierei, asa-zișii KOL (Key Opinion Leaders). Pentru aceștia, LUXURY reprezintă un club select din care este imperios necesar să facă parte.
  • Tineri ambițioși care țintesc spre apartenența la grupul mentionat anterior.
  • Cei care au nevoie doar de revistă pentru a trăi iluzia luxului.
  • Cei care vor să se asocieze cu imaginea creată de revistă, fara a avea însă legătura cu aceasta lume.

Coordonate editoriale:
Revista este structurată în mai multe secțiuni, fiecare tratând aspecte esențiale pentru o persoană care își duce existența în univesul contemporan. Această persoană va dori să fie informată asupra ultimelor trenduri în domeniu, precum și asupra unor subiecte care reprezintă domeniul de interes al oricărei persoane branșată la valorile culturale și sociale ale civilizației actuale.

News & Features
Revista cuprinde o secțiune introductivă de știri.

Fashion
Moda a fost și va rămane un aspect de mare însemnătate atât în societatea românească, cât și în universul internațional. De aceea, revista Luxury își asumă rolul important de a relata obiceiurile și deprinderile colective în ceea ce constau ultimele trenduri în materie de ținute vestimentare. Tendințele actuale, dar și cele din trecut vor constitui subiecte dezvoltate pe larg, reușind astfel să trezească interesul oricărui cititor pasionat de culori, frumusețe și bun gust.

Beauty
Industria produselor cosmetice de lux reprezintă sectorul care vine în întâmpinarea nevoilor de ingrijire personală la cel mai ridicat nivel. Iubitorii produselor exclusiviste vor afla care sunt ultimele tendințe de machiaj, îngrijirea tenului și a corpului, în același timp oferindu-le un bilet simbolic de călătorie în lumea brandurilor de renume internațional.

Jewelry & Watches
Accesorii, bijuterii, ceasuri, descoperiri inedite, artiști și lucrările lor, dar și editoriale asupra fenomenului și segmentului de lux ale unor nume cu greutate vor face din această secțiune un atu suficient de puternic pentru ca revista sa fie la fel de interesantă și pentru cei care preferă să citească revista în ordinea inversă a paginilor.

Art & Design
Minuni arhitectonice, ultimele trenduri în materie de decorațiuni interioare, hoteluri exclusiviste, obiecte unicat și colecții, toate acestea alături de alte subiecte conexe reprezintă obiectul de interes al acestei secțiuni.

Wheels, Wings, Water
Fie ca este vorba de iahturi, avioane, automobile de lux, motociclete sau alte mijloace de locomoție care merită atentia noastră, ele vor fi prezentate cu lux de amănunte și mai ales cu întreaga lor poveste, obligatoriu interesantă. De cele mai multe ori, articolele vor fi insoțite de interviuri obținute în exclusivitate de la creatorii acestor minuni ale tehnologiei.

Travel & Lifestyle
Această secțiune înglobează articole despre personaje cheie, locații impresionante, destinații specifice unui anumit stil de viață și obiecte care definesc tot un stil de a trăi la anumite cote. Aici găsiți de la articole despre safari, la istorii despre cele mai titrate cluburi din lume, precum și interviuri cu personaje care au într-adevăr de spus o poveste interesantă.