Karim Benzema este ambasadorul Fendi Faster Sneaker

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-09-2022

în: NewsThe Famous

La o săptămână după ce fotbalistul francez Karim Benzema a fost desemnat Jucătorul Anului din UEFA, legenda a adăugat o nouă distincție repertoriului său impresionant: noul ambasador Faster Sneaker de la Fendi.

Adunând peste 55 de milioane de urmăritori pe Instagram, energia reputată a lui Karim Benzema – atât pe teren, cât și în afara terenului – se aliniază complet cu etosul Fendi. De fapt, Benzema întruchipează spiritul progresiv al celui mai recent design de pantofi sport al casei italiene de lux, Faster Sneaker, deoarece este renumit pentru că este un jucător de neegalat, sinonim cu calitatea de neegalat a celui mai recent model de adidași Fendi.

Fast Sneaker este conceput cu țesături tehnice premium, cu detalii atletice țesute, menținând în același timp standardul de lux Fendi – creând în cele din urmă un model de adidași care îmbină performanța înaltă cu rafinamentul. În plus, pantofii sport Fendi Fast Sneaker vin într-o gamă variată de culori, de la un aspect monocromatic în alb sau negru și tonuri neutre de bej și gri până la un vișiniu profund uimitor.

Această relație nouă între Fendi și Benzema marchează începutul unui parteneriat interesant pe care abia așteptăm să-l vedem în desfășurare.