O călătorie în spațiu costă 125.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-08-2022

în: News

călătorie în spațiu

Dorința omenirii de a explora cosmosul continuă, iar în următorii ani vor avea loc mai multe lansări majore. De asemenea, călătoriile comerciale în spațiu câștigă teren, iar turiștii dornici de o experiență unică își rezervă deja locurile. Între timp, o altă opțiune disponibilă pentru cei care vor să trăiască o experiență unică este o călătorie de neuitat la bordul unor platforme, precum Neptun.

La zborul inaugural al lui Neptun, ce va avea loc 2024, va participa și The Chainsmokers care va susține primul concert în spațiu. Însă, perspectiva spațială va fi și mai spectaculoasă.

Imaginile cu Neptun arată că acesta are o formă mai sferică decât platforma ușor geometrică World View. Detaliile despre inginerie dezvăluie acoperiri reflectorizante pe ferestrele sale. În plus, din cauza faptului că atmosfera este mai subțire acolo sus, energia solară va deveni o problemă.

Cabina destinată turiștilor este plină de scaune confortabile. Cu toate acestea, în loc de un motiv SF, designul interior al lui Neptune seamănă mai mult cu cel al unui lounge de lux exclusivist. Există chiar și canapele cu o măsuță și pături pentru cei care doresc să se relaxeze cu o priveliște magnifică în fața lor.

Un echipaj va fi disponibil pentru a servi oaspeților gustări și băuturi. Se presupune că întreaga călătorie va dura în jur de șase ore. Construcția lui Neptun este deja în curs de desfășurare și Space Perspective a anunțat că prețul unui este de aproximativ 125.000 de dolari.