Lil Wayne își vinde conacul din Miami Beach pentru 30 de milioane de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-09-2022

în: NewsThe Famous

Lil Wayne

Rapperul american Lil Wayne, cu numele său real Dwayne Michael Carter Jr., tocmai și-a scos la vânzare proprietatea sa epică de pe malul mării din Miami Beach, la un preț de 29,5 milioane de dolari.

Situat în mica oază tropicală a insulei Allison, conacul elegant și contemporan a fost construit în 2017. Câștigătorul Grammy, care se descrie ca un „tânăr milionar cu bani”, a cumpărat locuința doar un an mai târziu pentru 16,75 milioane de dolari.

Conacul modern, care se întinde pe puțin peste 10.600 de metri pătrați, are șapte dormitoare, nouă băi și o priveliște uimitoare la ocean.

Lil Wayne

Ușa de la intrare, îmbrăcată cu mahon, duce către un living cu ferestre înalte de aproximativ 7 metri. Din această zonă aveți acces la bucătăria principală cu dulapuri italiene personalizate și electrocasnice Sub-Zero și Wolf, la bucătăria angajaților și către camerele pentru personal, către două camere de familie, cinematograf și cramă. În altă parte, suita principală extinsă este potrivită pentru regalitatea rap, cu băi primare duble, un dressing, un lounge și o terasă mare cu vedere la golf.

Lil Wayne

Curtea din spate este dotată cu o piscină mare, un spațiu de luat masa în aer liber și o cabană. De asemenea, vă veți bucura de acces direct la apele curate ale Miami Beach și de un garaj pentru trei mașini.

Conacul lui Lil Wayne este situat într-una dintre cele mai căutate comunități închise din Miami Beach. Într-adevăr, insula Allison este presărată cu case și apartamente de lux care au devenit din ce în ce mai greu de găsit.