Guerlain deschide un spa somptuos în Caraibe

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-06-2024

în: BeautyNews

Guerlain

Cap Juluca Spa by Guerlain din Anguilla își deschide porțile cu scopul de a oferi un sanctuar de relaxare și întinerire. Hotelul Belmond a încheiat un parteneriat cu Guerlain pentru a le prezenta oaspeților tratamente și experiențe exclusive inspirate de frumusețea naturală și de patrimoniul cultural al insulei.

Inspirat de primii locuitori ai insulei din Caraibe, tribul Arawak, care anunța începutul fiecărei zile, Cap Juluca Spa by Guerlain oferă o abordare holistică a stării de bine, cu tratamente care combină tehnici și produse moderne, dar și tradiționale.

Noul meniu evidențiază o serie de tratamente exclusive Guerlain, printre care Ocean Vibes, care folosește sfere răcite pentru a recrea sunetul valurilor care se sparg; Crystal Bowl Energy, care folosește o mască de față cu cuarț roz; și tratamentul Restorative After Sun, care calmează și reînnoiește pielea după expunerea la soare.

Guerlain

Conceput de firma de design premiată Rottet Studio, care are la activ o gamă largă de proiecte de ospitalitate de lux, Cap Juluca Spa by Guerlain a fost proiectat pentru a fi o continuare a naturii care îl înconjoară. O curte în aer liber, înțesată de frunze tropicale, îi întâmpină pe oaspeți, în timp ce potecile grădinilor naturale șerpuiesc în jurul perimetrului spa-ului.

Fiecare dintre cele șapte săli de tratament private poartă numele legăturii dintre parfumurile Guerlain și flora locală, cu stejar albesc, pardoseli din calcar și piatră de calcar tăiată grosier, creând un finisaj luminos și pământesc. Unele camere sunt orientate către plajă, oferind priveliști oceanice și o briză ușoară. Cea mai exclusivistă dintre toate este apartamentul Imperial Suite, care are acces la propria zonă de relaxare, duș cu aburi și saună.

Zonele comune ale centrului spa sunt concepute pentru a fi liniștite și relaxante, iar oaspeții sunt invitați să se relaxeze înainte și după tratament pe terasa însorită de la piscină, în saună sau în grădina Calachi, care are mai multe piscine cu apă de ploaie cu temperaturi diferite.

Guerlain

Pentru a marca deschiderea noului său centru spa, Cap Juluca, A Belmond Hotel a lansat o serie de noi itinerarii în cadrul seriei sale de wellness, în cadrul cărora profesori de yoga, nutriționiști și bucătari vizitează stațiunea pentru a organiza retreat-uri axate pe sănătate.

Pentru o aventură imersivă în modul în care lumea naturală are legătură cu bunăstarea umană, oaspeții pot, de asemenea, să se înscrie la un atelier de creație de artă din lemn de plută și construire de terariu, găzduit de grădinarul hotelului în pepiniera Cap Juluca. Aceste sesiuni explorează arta de a planta și de a crea grădini, cu accent pe flora și tehnicile native din Caraibe.

Energy Expo 10-13 octombrie