Accor a deschis oficial primul smart hotel din Balcani

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-07-2022

în: Art & Design

Accor

Accor, un grup de ospitalitate lider mondial, a deschis oficial primul său hotel inteligent din Balcani – The Emporium Plovdiv – MGallery. Hotelul de tip boutique premium, situat în orașul Plovdiv, Bulgaria, oferă o experiență unică de 5 stele, care își uimește oaspeții cu un design excepțional, un bar de șampanie unic și camere inteligente cu caracteristici de lux care permit scenarii individuale în funcție de starea de spirit a oaspeților: reglarea luminii din camera lor, stabilirea atmosferei, deschiderea și închiderea draperiilor și controlul funcțiilor audio-vizuale, totul prin intermediul tehnologiei.

Accor

La deschiderea hotelului au fost prezenți oaspeți oficiali de la Accor și jurnaliști locali și internaționali, care au avut șansa de a asista la această mare piatră de hotar atât pentru brand, cât și pentru industria ospitalității din Bulgaria. Oaspeții au beneficiat de un tur al hotelului și au putut să experimenteze împrejurimile luxoase ale interiorului modern, să savureze preparatele culinare și să ofere un toast pentru un început de succes în Champagne Bar & Cocktail.

Accor

„Este o bucurie să vezi că acest proiect prinde în sfârșit viață! Am reușit să aducem inovația și istoria împreună, creând un concept unic care poartă adevăratul spirit Plovdiv, pentru oaspeți. Să am Accor în calitate de partener în acest demers este o onoare și aștept cu nerăbdare viitorul, deoarece tot ce este mai bun urmează să vină!” – a spus domnul Boyko Kachulev, proprietarul The Emporium Plovdiv – MGallery.

Accor

Hotelul de 5 stele dispune de 61 de camere bine proiectate, inclusiv 12 apartamente remarcabile, oferind o varietate excepțională de facilități pentru a crea o experiență cu adevărat luxoasă. Amplasat central, hotelul The Emporium Plovdiv – MGallery se află la câțiva pași de principalele comori arheologice din Plovdiv: Forumul Roman, Stadionul Roman și site-urile listate în patrimoniul mondial UNESCO – Bazilica Episcopală din Philippopolis și Orașul Vechi. Cele mai bune oportunități de cumpărături și divertisment din inima orașului Plovdiv sunt, de asemenea, la doar un pas.

Accor

Oaspeții locali și internaționali ai hotelului se vor putea bucura, de asemenea, de zone de relaxare și fitness, un restaurant modern și un parfum personalizat MGallery, inspirat de destinație și dezvoltat de compania exclusivistă franceză Shams Conseils Paris.