Guerlain a lansat un parfum de 17.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 03-10-2022

în: Beauty

Guerlain

Un parfum bun merită menționat. Și unul dintre ele este rafinatul L’Heure Bleue. pentru a marca cea de-a 110-a aniversare a parfumului, Guerlain a decis să-l sărbătorească cu o nouă variantă. Brandul a colaborat cu Fundația Yves Klein pentru a lansa noua sa ediție ca extract de parfum cu concentrație ridicată.

Guerlain

Învăluit în albastru Yves Klein – cunoscut oficial ca International Klein Blue, sau IKB, parfumul prezintă un amestec pudrat de chihlimbar rășinos, bergamotă și flori delicate. Sticla, acoperită cu un dop cu inimă inversată, a fost proiectată de Raymond Guerlain și face referire către Art Nouveau.

Guerlain

„Soarele a apus, dar noaptea încă nu a căzut. Este ora suspendată,” a declarat Jacques Guerlain. Remarcând că a găsit inspirație pentru L’Heure Bleue într-o plimbare de seară de-a lungul râului Sena din Paris, în vara anului 1912, el a spus: „ora în care cineva se regăsește în sfârșit într-o armonie reînnoită cu lumea și cu lumina”.

Guerlain

La un preț remarcabil de 17.000 de dolari, parfumul vine într-o ediție limitată de 37 de sticle – dintre care doar trei sunt disponibile pentru piața americană. Restul vor fi distribuite în întreaga lume și vor fi vândute pe site-ul oficial al mărcii, precum și în anumite magazine Guerlain din întreaga lume.