BioNike a lansat noi game de produse de skincare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-11-2023

în: Beauty News

BioNike

Brandul italian BioNike a lansat în România trei game noi de produse de skincare, în cadrul unui eveniment special organizat. Înființată în 1930 la Milano ca și companie farmaceutică, BioNike își are originile în cuvintele grecești: BIOS= VIAȚĂ ȘI NIKE=VICTORIE >>> VIAȚĂ VICTORIOASĂ. Lider pe piața dermatocosmeticelor în Italia, brandul asigură eficacitatea, siguranța, toleranța și un raport calitate/preț cosumatorilor cu toate tipurile de piele, în special celor cu piele sensibilă, hipersensibilă și intolerantă.

Cele trei game de produse de skincare lansate în cadrul evenimentului sunt dedicate diferitelor categorii de vârstă. Defence Hydractive este o gamă ideală pentru protejarea zilnică a pielii, cu o textură bogată și care se absoarbe perfect în piele și un complex de acid hialuronic cu greutăți moleculare diferite (Hyaluron Pro™), care susține hidratarea de până la 48 de ore în toate straturile epidermei. Datorită agenților fitoactivi antioxidanți speciali, aceasta ajută la combaterea radicalilor liberi generați de agresorii de mediu (UV, poluare) și protejeaza împotriva efectelor nocive ale luminii.

BioNike

Defence My Age este aliatul femeilor împotriva trecerii timpului printr-o nouă abordare și o formula inovatoare. Produsele din aceasta gamă acționează asupra celor 4 parametri pentru o piele sănătoasă (hidratare – elasticitate – fermitate – strălucire), îmbunătățind calitatea pielii în timpul menopauzei și punând în valoare frumusețea femeilor. Este o linie care celebrează frumusețea femeilor: femei libere, cu ochii deschiși și care abordează pozitiv trecerea timpului, căutând în același timp să își păstreze energia feminină.

BioNike

Fie că vorbim despre linii fine sau profunde, gama Defence XAge este aliatul de care ai nevoie împotriva ridurilor. XAge ajută la îmbunătățirea texturii pielii, susținerea acesteia și contribuie la hidratarea profundă a epidermei. Toate produsele anti-rid conțin REJUVENATE SGF™: un complex exclusiv capabil să stimuleze principalii factori de regenerare ai pielii, crescând activitatea fibroblastelor și prezența naturală a colagenului, elastinei și acidului hialuronic.

Produsele sunt disponibile pe site-ul www.bionike.ro sau în magazinul de pe Str. Viitorului nr.180, sector 2 BUCUREȘTI, ROMÂNIA.

Energy Expo 10-13 octombrie