MIHHER, noul minimalism unisex

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-12-2016

în: News

MIHHER este noul concept unisex și minimalist ce îmbină elemente arhitecturale contemporane cu delicatețea croiului feminin și totodată cu masculinitatea liniilor bărbătești, aducând în lumea modei Românești un aer reîmprospătant, geometric, elegant, cu elemente subtile ce sugerează noua etapă pe care MIHHER o lansează prin prima colecție numită ABOVE.

dsc_1450

Quintesența colecțiilor ABOVE și ELYSIUM au la bază o uniformitate distinctivă prin detalii ce dau o notă aparte fiecărei piese vestimentare. Formele geometrice suprapuse, tăieturile ridige, drepte sugerează masculinitatea stilului, pe când perfecțiunea croiului și liniile curbate asemenea formelor corpului scot în evidență feminitatea colecției.  Așa cum ne arată și numele MIHHER, născut din îngemănarea în oglindă a cuvintelor “Him” și “Her”, conceptul se bazează pe îmbinarea femininului cu masculinul și crearea unei viziuni a ceea ce vom purta pe viitor: aticole vestimentare futuriste, ușor de îmbrăcat, cu elemente aparte ce elimină monotonia costumelor office clasice. Conceptul unisex MIHHER reprezintă nonconformism, individualism în uniformitate asocială, discreția ce ne scoate din rutină fără riscul de a ne evidenția excesiv.

dsc_1465

MIHHER reinventează industria modei prin transcenderea convențiilor societății actuale, creând o linie de lux cu scopul de a schimba într-o manieră modernă, aspectul hainelor office din garderoba femeilor și bărbaților ce doresc să păstreze o imagine intactă, elegantă, structurată și corectă fără a rămâne în urmă cu tendințele actuale. Lansarea MIHHER a fost determinată de ideea de a urca încă un pas în lumea modei, de a redefini și actualiza stilul classic, a unifica masculinul și femininul elegant în piese vestimentare unisex. Interesul pentru viitor, pentru ceea ce va urma, premeditarea tendințelor, eliminarea limitelor impuse de sex, vârstă, cultură, toate acestea reprezintă impulsul ce a dus la apariția MIHHER pe piața modei Românești.

dsc_1389

Marius Stan este numele designerului ale cărui schițe au dus la formarea brandului, viziunea acestuia fiind una cu totul inedită, o previziune inteligentă asupra tendințelor viitoare. Absolvent al Facultății de Arte Decorative, secția Modă, la Universitatea Națională de Arte București, Marius Stan este un nume nou, ce deține rețeta succesului asupra stilului minimalist internațional.  Misiunea lui  este aceea de a fi mereu cu un pas înaintea tendințelor actuale, de a împrospăta și dărui hainelor impulsul viitorului fără a uita de indispensabila eleganță și simplitate unei haine de calitate.

www.MIHHER.com

dsc_1487 dsc_1360 dsc_1210 dsc_7 a4m_4821 3 2