Noua gamă de parfumuri de păr Sublime Mists, perfectă pentru vară!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-08-2019

în: Beauty News

Noile Sublime Mists au fost compuse ca o completare la întreaga linie de parfumuri ale casei EX NIHILO. Rolul lor în ritualul de beauty este de a spori stilizarea și de a personaliza o siluetă olfactivă. Formula acestor parfumuri de păr conțin o cantitate redusă de alcool și sunt îmbogățite cu Keratină pentru a proteja părul. Parfumurile de păr Sublime Mists sunt Galvanize, Fascinate și Magnetize, iar Shyamala Maisondieu și Louise Turner sunt creatoarele din spatele noilor Sublime Mists, lansate de EX NIHILO în această lună și disponibile la Madison Perfumery. 

Creat pentru a evidenția fațetele proaspete și tonurile de mosc ale unui parfum, GALVANIZE dezvăluie note luminoase de mandarină și piper roz. În centru, avem note florale de trandafir și tuberoză, care oferă un aer senzual și sofisticat.  Acordurile de mosc din bază oferă o doză de catifelare și lasă o adiere dulce pe păr.

Conceput ca o odă florală pentru a crea o compoziție fermecătoare, FASCINATE are ca ingrediente principale trandafirul și iasomia de Sambac, al căror amestec este unul senzual și feminin. Notele de piper roz și frunzele de ierburi aromate oferă efervescență, în timp ce lemnul alb de cedru și notele de mușchi de pădure îmbracă această creație într-un cocon parfumat, peste care se simte suav vanilia.

 

Misterios, senzual, amețitor… toate ingredientele orientale speciale au fost adunate pentru a compune MAGNETIZE. Construit ca o bază pentru orice alt parfum, Magnetize are ingrediente principale precum lemn de santal cremos, absolut de trandafir, mosc și benzoin.