Fit Express Cişmigiu by Sorin Oprea: Spune-mi cum arăți, ca să-ți spun cine ești!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-01-2016

în: Beauty

Pentru că încrederea este unul dintre cele mai importante elemente care ne guvernează viața și pentru că timpul este cea mai prețioasă resursă, Fit Express Cișmigiu by Sorin Oprea propune o metodă extraordinară de abordare a exercițiilor fizice și a efectelor vizibile pe care le au acestea asupra noastră, dar și asupra stării noastre de spirit. Sportul și tehnologia de ultimă generație definesc locația XBody, în care antrenamentele de doar 20 de minute pot fi efectuate la fel de bine între întâlniri sau în pauza de masă. Într-o lume în care imaginea stă de ani buni pe un piedestal, unde la fiecare colț de stradă se găsește o sală de sport în care trecătorii sunt invitați să își lase grijile de acasă și să le îmbrace pe cele ale perfecțiunii, Sorin Oprea a găsit loc pentru afirmarea unui concept care nu reinventează roata, dar o împinge în sens invers: sănătatea, frumusețea, timpul sunt valori ce ar trebui să conveargă și nu să se anuleze reciproc. Tocmai de aceea, prin aparatul XBody și echipamentul special care emite impulsuri electrice către grupele musculare în timpul antrenamentelor, clienții FitExpress reușesc să slăbească și să se mențină în formă în cel mai rapid timp cu putință.

_DSC2150

„Îmi place să cred că echilibrul este mai mult decât un proiect, e un stil de viață. Tocmai de aceea, FitExpress Cișmigiu nu este doar o locație XBody, ci punctul de intersecție al tehnologiei de ultimă oră cu oameni atent selecționați și pregătiți pentru a oferi instrucțiunile necesare atingerii armoniei între forma fizică ideală și o minte neafectată de angoasele sacrificiului”, afirmă Sorin Oprea, cel care în primăvara acestui an a lansat FitExpress Cișmigiu. Pentru că frumusețea este o stare de bine, echipa de specialiști garantează prin fiecare antrenament rezultate rapide și vizibile. Echipamentul special pe care utilizatorul îl poartă în timpul unei ședințe asigură stimularea electrică musculară prin emiterea de impulsuri electrice receptate de grupele musculare pe parcursul efectuării exercițiilor fizice. Dacă la finalul unei ședințe utilizatorul va avea cu 500 de calorii mai puțin, procesul arderii acestora se accentuează în următoarele 48 de ore, ajungând la 2.000 de calorii – în minus.

_DSC2226

Puțini sunt cei care conștientizează că cel mai periculos lucru în jocul obținerii imaginii perfecte nu este efortul fizic depus fără atenta supraveghere a antrenorului, ci efortul psihic la care este supusă persoana care a trecut prin dezamăgirile și stresul aferente unei slăbiri rapide. În studioul din strada Ion Brezoianu nr. 57, clienții sunt întâmpinați într-o atmosferă relaxată, gestionată de antrenorii care devin prietenii fiecărui oaspete. Aceștia reușesc să evidențieze unele dintre cele mai simple, dar fundamentale lucruri pe care FitExpress le promovează: a slăbi nu este un scop în sine, ci un instrument pentru a te simți bine cu tine, cu ceilalți; sportul vorbește întotdeauna despre un Everest personal în atingerea căruia nu există decât limitele autoimpuse; timpul redus pe care cineva îl petrece în sala de antrenament înseamnă mai mult timp pentru cei dragi. FitExpress Cișmigiu nu vorbește despre rezultate de scurtă durată, ci despre performanță. Aceasta nu poate fi atinsă decât cu determinare, consecvență și perseverență în a căuta mereu starea de echilibru. Armonia dintre cine suntem și cum arătăm.

 

Galerie Foto