Louis Vuitton lansează colecția de geamantane Monogram Titane

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-08-2019

în: News

Casa de modă Louis Vuitton și-a construit un nume în segmentul de geamantane, creând modele care combină calitatea cu principiile estetice care au atras laudele industriei de-a lungul anilor. De curând, prestigiosul brand a lansat noua colecție de lux, Monogram Titane Luggage.

Noua colecție este o declinare a cunoscutei serii Bisten și iese în evidență prin finisajele din titan de pe suprafața exterioară a geamantanelor.

Modelele includ elemente din ruteniu, un metal rar de platină care aduce accente de culoare neagră și oferă un plus de eleganță și exclusivism comparativ cu componentele clasice din alamă. Pe suprafața geamantanelor este gravată și faimoasa monogramă LV. În plus, colțurile și mânerul fiecărui geamantan sunt fabricate din piele de vită pentru protecție și o notă de distincție.

La interior, geamantanele sunt prevăzute cu curele din bumbac pentru fixarea cu eficiență a conținutului.

Louis Vuitton comercializează noua colecție la prețuri cuprinse între 41.000 și 46.500 de dolari, în funcție de dimensiunea fiecărei piese. Acestea pot fi cumpărate online sau în magazine selecționate din întreaga lume.

Energy Expo 10-13 octombrie