Servieta Tumi din filmul Bullet Train este disponibilă la 1.850 USD

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-07-2022

în: News

Tumi

În cazul în care călătorești des sau pur și simplu adori să o faci cu stil, cu siguranță vei adora cea mai recentă servietă din aluminiu de la Tumi, care apare în filmul Bullet Train. Aceasta se mândrește cu un contur contemporan cu linii fluide și este descoperirea perfectă a unui cunoscător de stil!

Servieta de lux cântărește puțin peste șapte kilograme și vine cu un lacăt cu combinație, o etichetă pentru bagaje Bullet Train și un petic personalizat. Include, de asemenea, un spațiu detașabil din piele pentru laptop, două buzunare pentru acte, două buzunare elastice, spațiu pentru pix și o etichetă de urmărire TUMI.

Tumi

Servieta a fost prezentată în blockbusterul verii, regizat de David Leitch, care are o distribuție uimitoare din care face parte Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio și Sandra Bullock.

„Exista un singur brand de genți de voiaj suficient de stilat pentru a se potrivi cu distribuția filmului, și care are și durabilitatea care ar putea merge cap la cap cu un ansamblu de asasini pe unul dintre cele mai rapide trenuri din lume și acesta a fost TUMI, care se potrivește perfect cu acest film plin de acțiune”, a declarat Jeffrey Godsick, EVP Global Partnerships and Brand Management și Head of Location Based Entertainment la Sony Pictures Entertainment.

La prețul de 1.850 de dolari, servieta Tumi Bullet Train este limitată la doar 150 de bucăți și este disponibilă în magazinele selectate TUMI și pe site-ul oficial al companiei.

Energy Expo 10-13 octombrie