Dior a dezvăluit un pop-up spa în Portofino

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-06-2022

în: News

Dior

Într-un parteneriat exclusiv, Dior și Belmond au dezvăluit un pop-up spa încântător la Hotelul Splendido din Portofino. Cu vedere la Riviera Italiană, acesta oferă tot ce este mai bun din “dolce vita” în stilul luxuriant caracteristic.

Amenajarea spa-ulu include două foișoare Dior, care oferă tratamente de îngrijire a pielii și alte câteva experiențe de întinerire. Deck-urile clubului de plajă exclusivist Bagni Fiore au fost, de asemenea, transformate cu modelul distinctiv al Casei, reinterpretat de Maria Grazia Chiuri, director artistic pentru colecțiile Dior dedicate femeilor.

Dior

Ca parte a experienței, oaspeții vor avea ocazia să încerce un nou masaj Dior Bronze Signature sau să probeze un meniu vast de tratamente pentru față și corp. Și asta nu este tot! Colaborarea va include, de asemenea, deschiderea unui concept store unic și dezvăluirea unei ediții limitate a parfumului iconic Dior Escale à Portofino.

Apa de toaletă vine infuzată cu cele mai rafinate esențe mediteraneene, inclusiv bergamotă de Calabria, petitgrain sicilian, citron italian, migdale amare și floare de portocal din Cipru. Aceasta va fi disponibil în anumite magazine ale brandului de lux din Franța și Italia și pe dior.com.

Dior

În concluzie, oaspeții din Portofino sunt bineveniți să se bucure de o experiență uimitoare la pop-up spa, să facă cumpărături la magazinul Dior, să se relaxeze într-o zonă special amenajată cu scaune din ratan și, în cele din urmă, să se îndrepte spre piscina hotelului Splendido sau  să se bucure de un prânz delicios la restaurantul cu terasă, La Terrazza. Mai multe informații despre experiență sunt disponibile pe Belmond.com.