Melania Trump va lansa o colecție de 10.000 NFT

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-02-2022

în: News

Melania Trump

După ce s-a străduit din greu să-și vândă NFT, Melania Trump se bazează pe soțul ei, fostul președinte american, Donald Trump pentru a-și mări averea. Așa cum era de așteptat, lumea este mult mai interesată de Donald Trump decât va fi vreodată de Melania, iar ideea de a lansa o colecție de NFT pentru celebrarea momentelor emblematice ale mogulului în calitate de președinte sună promițător. Colecția digitală NFT a Melaniei este numită POTUS NFT Collection și include 10.000 de articole din 10 modele diferite.

Melania Trump

Fiecare NFT se va vinde cu 50 de dolari, iar dacă se va epuiza, această afacere va mări averea familiei Trump cu o jumătate de milion de dolari, iar norocul Melaniei cu jetoanele nefungibile s-ar putea schimba cu această încercare.

Anterior, licitația ei „Șef de stat” s-a desfășurat așa cum a prezis Donald Trump. Mai exact, NFT a pornit de la suma de 250.000 de dolari, dar s-a încheiat cu 80.000 de dolari, mult sub obiectivul său. Situația dezastruoasă a rezultat din faptul că fosta primă doamnă a căzut pradă prăbușirii criptomonedei. Conform Fortune, o analiză Bloomberg News a tranzacțiilor înregistrate pe blockchain-ul Solana, care a găzduit licitația, l-a legat pe Trump, sau cel puțin pe membrii echipei sale, de oferta câștigătoare de 1.800 SOL. , echivalentul a 185.000 de dolari.

 

Melania Trump

„Sunt mândru să mă extind pe platforma mea NFT și sunt onorat să pot recunoaște momente importante din istoria națiunii noastre. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu alte persoane din industrie pentru a oferi părți cu adevărat speciale și autentice ale istoriei SUA.”, a declarat Trump pentru Daily Mail.

Melania Trump

Potrivit unui raport din biroul ei, Melania Trump a oferit o „direcție creativă colecției”. POTUS NFT va include jetoane nefungibile care vor fi dezvăluite cumpărătorilor numai după cumpărare. Colecția va folosi protocolul blockchain Solana și va fi lansată pe 21 februarie, de Ziua Președintelui.