Primul THAIco SPA în sistem franciză a fost inaugurat la Alba Iulia

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-04-2020

în: Beauty

THAIco SPA este Spa-ul unde te poți bucura de ritualuri tradiționale asiatice, realizate de către terapeuți asiatici cu experiență în cele mai cunoscute centre Spa din Orient. Conceptul THAIco este realmente diferit, clienții putând experimenta cele mai variate tipuri de masaje clasice și masaje asiatice realizate de cei mai buni terapeuți. Atmosfera din interiorul centrelor THAIco este unică, cu muzică tradițională în surdină, detaliile și designul fiecărei camere fiind special concepute pentru ca oaspeții să se bucure de o experiență Spa cu adevărat autentică, așa cum, până de curând, o puteau face doar în vacanțe în Asia.

Prima locație THAIco SPA, inaugurată în 2016, a primit anul trecut premiul pentru cel mai bun Spa de lux, acordat de prestigioasa publicație Luxury Travel Guide. Pe 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, s-a inaugurat în Alba Iulia un nou centru THAIco SPA, prima franciză, parte din conceptul THAIco din afara Bucureștiului. Situat pe Calea Moților, nr. 160a, THAIco Alba Iulia își propune să inoculeze ideea de relaxare și răsfăț absolut și locuitorilor din Alba, aceștia putând beneficia de acum de serviciile exclusiviste, atenția excepțională la detalii, precum și de profesionalismul desăvârșit al terapeutelor asiatice.
Conceptul THAIco a fost rapid îmbrățișat de Sanda Nistor, antreprenor de succes, care mai deține în Alba Iulia și Centrul de Estetică Facială și Corporală „La Femme Jolie”. THAIco SPA Alba Iulia a prins contur din dorința Sandei de a oferi un concept nou, care să aducă starea de bine locuitorilor din Alba. Sanda Nistor își dorește ca fiecare client care va păși în Spa să experimenteze o minunată călătorie într-o lume a armoniei, pentru a-și redescoperi energia, liniștea interioară și echilibrul. Meniul THAIco SPA Alba Iulia cuprinde o varietate de tratamente pentru minte, trup și suflet, toate realizate de terapeute asiatice cu experiență.
Terapiile de cuplu și tratamentele exclusive de care dispune Spa-ul au fost cele mai inspirate cadouri, cu ocazia lansării acestuia de Valentine’s Day. Astfel, tinerii îndrăgostiți s-au putut bucura de răsfăț cu ciocolată, platouri cu fructe, precum și de multe alte terapii senzoriale din meniul Spa-ului.
Prin această colaborare, La Femme Jolie și THAIco SPA pun în același tablou frumusețea, remodelarea corporală, relaxarea corpului și a spiritului, având un scop comun: răsfățul absolut al clienților și al iubitorilor de frumos, într-un cadru unic, unde să poată experimenta atmosfera unui Spa autentic asiatic, aproape de casă. Pentru că frumusețea începe din interior și se vede la exterior, având drept consecință starea de bine, THAIco SPA vă invită într-o călătorie a simțurilor, având ca destinație finală întâlnirea cu noi înșine în cea mai frumoasă formă a noastră – relaxați și plini de energie și vitalitate.
Beneficiile cele mai cunoscute ale masajului asiatic sunt: detoxifierea corpului, eliminarea toxinelor, îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea blocajelor energetice, tonifierea corpului, întărirea articulațiilor, încetinirea procesului de îmbătrânire, fiind ideal și în refacerea pielii după naștere sau slăbire. Astfel, THAIco SPA Alba Iulia vă pune la dispoziție terapii și proceduri asiatice, printre care: masajul thailandez, masajul balinez, masajul cu roci vulcanice, masajul cu bambus, aromoterapia, masajul facial și incitantul masaj de cuplu.
Iar pentru că este luna martie, un voucher la Spa poate fi mărțișorul ideal pentru femeile minunate din viața voastră. Oferiți-le în dar aprecierea și grija voastră, alegând un voucher cu terapiile THAIco. Sanda Nistor, împreună cu echipa de terapeuți asiatici, își așteaptă oaspeții în templul de frumusețe și răsfăț THAIco SPA Alba Iulia, pentru o călătorie „zen”, unde vă veți relaxa pe deplin și veți avea parte de o stare de bine absolută!