U-Boat Worx a dezvăluit un submarin electric ideal pentru petreceri

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-05-2022

în: NauticNews

U-Boat Worx

Viitorul luxului suprem se mișcă încet sub apă. Cu concepte precum Under Water Entertainment Platform (UWEP), U-Boat Worx ne-a oferit mai multe motive pentru a aștepta cu nerăbdare primele petreceri subacvatice.

Primul din clasa sa, UWEP se întinde pe 115 picioare de la vârf la coadă și se poate scufunda până la aproximativ 650 de picioare sub linia de plutire. Compania olandeză, specializată atât în ​​submersibile private, cât și comerciale, spune că nava a fost proiectată pentru a găzdui cele mai „prestigioase și memorabile evenimente de pe planetă”. În acest scop, poate fi echipat cu o serie de facilități pentru a organiza tot felul de serate la mare adâncime.

U-Boat Worx

Interiorul se întinde pe mai mult de 1.600 de metri pătrați și poate găzdui 120 de oaspeți, împreună cu echipajul. Spațiul polivalent poate fi configurat de către proprietar (sau operator) pentru a include un restaurant cu 64 de locuri, o sală de sport submarină sau un cazinou subacvatic. Desigur, submarinul vine dotat cu toalete de lux și o bucătărie încăpătoare.

U-Boat Worx

Submarinul pentru petreceri poate fi folosit și ca salon pentru nunți, expoziții, prezentări, spectacole și alte evenimente. Gândiți-vă la acesta ca la o mini navă de croazieră care vă poate duce sub valuri. În plus, cabina cu aer condiționat este complet presurizată, așa că nu va mai fi nevoie de decompresie după călătoria sub valuri.

Mai mult decât atât, UWEP este echipat cu 14 ferestre mari, care oferă navigatorilor o vedere excelentă asupra oceanului și asupra vieții marine. Este, de asemenea, echipat cu o serie de lumini exterioare care luminează împrejurimile și adaugă un plus de atmosfera scufundărilor pe timp de noapte.

U-Boat Worx

Nici petrecerea nu trebuie să se termine prea curând. UWEP complet autonom este alimentat de o baterie și poate funcționa non-stop timp de 24 de ore. Între călătorii, submarinul poate fi reîncărcat și reaprovizionat într-un port sau doc ​​plutitor.

Cea mai bună parte este că U-Boat Worx evaluează deja partenerii și locațiile potrivite. Așa că e timpul să te pregătești de petrecere.