SHA aterizează în America cu a doua destinație: SHA Mexic

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-05-2024

în: BeautyNews & FeaturesTravel

SHA

Brandul de pionierat în domeniul wellness a deschis primul său centru în Caraibe mexicane, făcând primul pas în planul său ambițios de a avea un SHA pe fiecare continent. Această inițiativă începe cu lansarea SHA Mexic, situat în seninătatea Costa Mujeres din Quintana Roo, în regiunea estică a Peninsulei Yucatan.

Înființată în urmă cu peste 15 ani lângă Alicante, SHA Spania a apărut ca lider în domeniul sănătății și bunăstării integrative. Crearea sa a fost inspirată de viziunea lui Alfredo Bataller Parietti, care, după ce a experimentat beneficiile medicinii integrative care i-au schimbat viața, a simțit nevoia de a împărtăși aceste cunoștințe valoroase cu alții. Rezultatul a fost un model de pionierat în domeniul bunăstării moderne, axat pe o abordare holistică și personalizată a sănătății și longevității.

Această clinică emblematică este amplasată între superbul parc natural Sierra Helada și Marea Mediterană, oferind 300 de zile de soare pe an, priveliști impresionante și un mediu liniștit perfect pentru vindecare și întinerire. SHA Spain s-a distins rapid prin câștigarea a numeroase premii internaționale, inclusiv prestigioasele premii The Condé Nast Traveller Wellness & Spa Awards și World Best Health & Wellness Destination of the Year.

SHA

SHA Mexic: Un nou capitol

Reflectând succesul omologului său spaniol, SHA Mexic extinde angajamentul mărcii pentru sănătate și wellness în America. Situat pe o plajă imaculată de nisip alb din Caraibe mexicane, în mijlocul a șapte hectare de paradis neatins, SHA Mexic oferă oaspeților un amestec armonios de lux, natură și știință. Acest nou centru reflectă tot ceea ce oaspeții pretențioși au nevoie pentru o experiență de bunăstare personalizată, ajutându-i să atingă și să mențină o sănătate optimă.

Proiectat de distinsa firmă de arhitectură mexicană Sordo Madaleno și de renumitul designer de interior Alejandro Escudero, SHA Mexic este un testament al luxului durabil. Clădirea, inspirată de genomul uman, se integrează perfect în jungla mayașă din jur. Impactul centrului asupra mediului este redus la minimum prin utilizarea de materiale naturale precum ceramica mexicană, răchita, textilele native și marmura, alături de surse de energie regenerabilă. Grădinile tropicale, proiectate de Maat Handasa, respectă speciile indigene, îmbunătățind în același timp frumusețea naturală a locației.

Fiecare program de sănătate este conceput pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor oaspeților prin intermediul celor nouă discipline cheie care modelează Metoda SHA: nutriție sănătoasă, medicina îmbătrânirii, medicina holistică, sănătatea creierului, diagnosticul preventiv avansat, bunăstarea și echilibrul interior, performanța fizică și Academia de viață sănătoasă. Toate aceste discipline sunt combinate într-un mod coordonat pentru a obține rezultate optime și de lungă durată.

Oaspeții pot alege dintre cinci programe de sănătate personalizate, similare celor oferite la centrul SHA Spania, cu durate cuprinse între 4 și 21 de zile. Așa cum era de așteptat, profesioniști și experți recunoscuți vor oferi aceste programe în domenii specifice cu impact asupra sănătății și bunăstării: Reechilibrare și energizare, Detoxifiere și greutate optimă, Detoxifiere intensivă și greutate optimă, Îmbătrânire și prevenire și Performanță de lider.

„Sunt încântat să văd cum viziunea noastră devine realitate odată cu deschiderea clinicii SHA Wellness Clinic din Mexic, începutul unui nou capitol în domeniul sănătății și bunăstării integrative. Angajamentul nostru pentru experiențe de sănătate transformatoare și servicii de ospitalitate excelente se extinde acum până în inima Mexicului, invitând oamenii să pornească într-o călătorie de autodescoperire și de sănătate deplină. Aceasta nu este doar o inaugurare, ci și celebrarea unei fuziuni armonioase între natură, știință și lux, creând un sanctuar în care echilibrul nu este doar atins, ci și îmbrățișat”, a declarat Alejandro Bataller, vicepreședinte și director de marketing al AB Living, grupul care deține și operează SHA.

Galerie Foto