Disneyland are un club exclusivist, iar calitatea de membru costă 33.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-12-2021

în: NewsTravel

Disneyland

Disneyland este cel mai fericit loc de pe Pământ, care întotdeauna te așteaptă cu ceva nou. Însă acest tărâm de poveste ascunde și secrete. Printre lucrurile mai puțin cunoscute despre Disneyland se numără și faptul că plantele din Tomorrowland sunt comestibile. În spatele Conacului Bântuit există un cimitir fals pentru animale de companie și un teren de baschet în partea de sus a Matterhorn. Însă, unul dintre cele mai bine păstrate secrete este o cameră ascunsă care se află în spatele unei uși modeste. Pentru a putea descoperi ce se află în această cameră trebuie să plătești 33.000 de dolari.

Disneyland

Nu este o plimbare cu rollercoaster-ul sau un magazin de suveniruri, ci un loc magic care aduce bucurie adulților! Ușa secretă te duce într-o lume a adulților lipsită de personaje de desene animate, copii care țipă și popcorn. Aici poți descoperi baruri și restaurante spațioase, cu mobilier decadent și cocktail-uri care te ajută să îți calmezi simțurile tulburate. Supranumit Clubul 33 exclusiv al Disney, locul a fost creat de nimeni altul decât însuși Walt Disney pentru a-și distra prietenii VIP.

Disneyland

Pentru cei care se întreabă dacă abonamentul de 33.000 de dolari îți permite vizitarea apartamentului lui Walt Disney, care se află deasupra stației de pompieri, trebuie menționat că acest lucru este încă interzis, chiar și la 55 de ani de la moartea lui. Acum știm că există lucruri pe care banii nu le pot cumpăra.