Ritualuri spa aromate pentru o acomodare lină cu sezonul rece, la THAIco Spa

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 12-12-2017

în: Beauty

Terapiile spa inspirate de aromele iernii îți vor oferi răsfățul suprem la finalul unei zile agitate, vor reda corpului confortul termic, iar pielii, catifelarea și suplețea. La THAIco Spa, simțurile îți vor fi alintate cu o combinație savuroasă de arome de scorțișoară, ghimbir, portocală și ciocolată. Totul pentru a-ți reda echilibrul interior și relaxarea deplină.

Terapiile spa de iarnă sunt disponibile pentru a fi comandate online, sub formă de gift voucher pe www.thaicospa.ro și sunt o opțiune ideală pentru cei care vor să ofere experiențe unice celor dragi.

 

Călătorie senzorială de iarnă

Ritualul începe cu o sesiune în hammam și cu un exfoliant aromatic cu scorțișoară, ghimbir, nucă de cocos organică și zahăr. Acesta are rolul de a calma disconfortul muscular, durerile articulare și de a reechilibra pielea uscată. Tratamentul continuă cu aplicarea pe întreg corpul a unei măști cu ghimbir și miere, care va hrăni și catifela pielea. Apoi, corpul tău va fi răsfățat sub stropii delicați ai dușului Vichy. Masajul corporal cu ulei cald de scorțișoară și ghimbir încheie călătoria senzorială și te poartă într-un univers al relaxării depline.

Terapie prin baie turcească (hammam) ~ Exfoliant pentru corp cu scorțișoară și ghimbir ~ Împachetare corporală cu ghimbir și miere  ~ Duș Vichy ~ Masaj cu aromaterapie

Durată: 2,5 ore

Ciocolată cu portocală și scorțișoară pentru doi

Acest ritual este o oportunitate de a experimenta momente unice alături de persoana dragă, într-o atmosferă caldă și relaxantă, în care uitați de grijile cotidiene și vă lăsați răsfățați cu ciocolată neagră. Ritualul începe în hammam și continuă cu un exfoliant pentru corp cu portocală și scorțișoară. Urmează o baie prețioasă cu lapte în timpul căreia veți fi serviți cu ceai fierbinte cu scorțișoară și cu trufe de ciocolată. La final, masajul aromatic cu ciocolată va lăsa pielea netedă, suplă și catifelată. Ingredientele prețioase hrănesc și catifelează pielea, conferindu-i o nuanță de bronz delicat. De asemenea, ele previn acneea și petele pigmentare.

Terapie prin baie turcească (hammam) ~ Exfoliant pentru corp cu portocală și scorțișoară ~ Baie prețioasă cu lapte ~ Masaj aromatic cu ciocolată

Durată: 2,5 ore

Candle Massage

Acesta este un tratament inovator destinat celor care doresc să obțină o piele strălucitoare și mătăsoasă, dar și relaxare deplină. O lumânare specială din ingrediente naturale provenite din unturi și uleiuri esențiale din plante exotice se topește într-un unguent prețios, cald. Acesta este picurat pe corp și masat cu mișcări prelungi. Se obțin rezultate spectaculoase pe toate tipurile de piele.

Ritual floral pentru picioare ~ Masaj cu lumânare din ulei

Durată: 1 oră

Masaj balinez cu pietre vulcanice fierbinți

Acest masaj se realizează cu mișcări lungi care vă încălzesc și induc o stare desăvârșită de calm și bună dispoziție. Uleiurile de aromaterapie ușor încălzite sunt picurate pe trup și masate pentru a se absorbi în piele, folosind mișcări prelungi, largi, care favorizează relaxarea profundă. Pietrele vulcanice fierbinți sunt folosite pentru ajustarea presiunii masajului la nevoile dumneavoastră și pentru eliberarea tensiunii. Acest masaj blând vă lasă mintea, trupul și spiritul liniștite și relaxate.

Ritual floral pentru picioare ~ Masaj balinez cu pietre vulcanice fierbinți

Durată: 1,5 ore

Escapadă de iarnă THAIco

Energizați-vă și încălziți-vă cu ritualul de iarnă detoxifiant conceput de către terapeutele THAIco. Începeți prin a vă încălzi în saună timp de 20 minute, contrastați experiența cu un scurt duș rece și apoi scufundați-vă într-o baie florală fierbinte. Această alternanță fierbinte-rece reprezintă un exercițiu sănătos pentru sistemul circulator în lunile de iarnă. Ritualul se încheie cu un masaj energizant selectat din meniul THAIco SPA.

Saună ~ Baie florală fierbinte ~ Ritual floral pentru picioare ~ Masaj de relaxare

Durată: 2 ore

Nopți de vis

Acest ritual profund relaxant și revitalizant începe cu o exfoliere delicată cu un soufflé cu ghimbir și portocală, pentru protecție împotriva afecțiunilor sezonului rece. Apoi veți fi răsfățat(ă) cu o baie florală luxuriantă, iar terapeutul THAIco va încheia tratamentul cu un masaj cu unt de corp cu ghimbir și portocală, care vă va purta în atmosfera magică a Sărbătorilor.

Terapie prin baie turcească (hammam) ~ Exfoliant pentru corp cu ghimbir și portocală ~ Baie florală cu lapte ~ Masaj aromaterapeutic cu ulei fierbinte de ghimbir și portocală

Durată: 2,5 ore

Tratament cu ghimbir pentru manichiură și pedichiură

Delectați-vă cu opțiunile pentru îngrijirea naturală a unghiilor cu arome de sărbători. Tratamentul cu ghimbir pentru manichiură și pedichiură asigură hidratarea puternică necesară mâinilor și picioarelor în sezonul rece. Gomajul cu zahăr, portocală și vanilie stimulează delicat pielea iar untul cu ghimbir și portocală o hrănește în profunzime. Acest tratament minunat constă în pilirea și lustruirea unghiilor, îngrijirea cuticulelor și înfrumusețarea cu oja preferată. El vă va pregăti mâinile și picioarele pentru perioada specială de la finalul anului!

Exfoliant cu portocală și vanilie ~ Manichiură și pedichiură

Durată: 1 oră și 20 minute

 

THAIco SPA: Intrarea Sevastopol, nr. 1, Sector 1, București

Programări: booking@thaicospa.ro / 0729 842 426/ www.thaicospa.ro