The Four Seasons Uncharted Discovery Private Jet va zbura în Antarctica, Machu Picchu, Bahamas și multe altele. Cât va costa o astfel de vacanță

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 31-05-2021

în: Travel

Ai încredere în Four Seasons pentru a-ți transforma vacanțele în wow-cations! Fie că vrei să te bucuri de o călătorie clasică europeană cu vizitarea obiectivelor turistice, cumpărături și mese gourmet într-o mașină clasică deschisă sau poate iți dorești să te distrezi în mijlocul pendemiei la hotelul Four Seasons de la Disney World Resort, care oferea pachete „Schoolcation”, cei de la Four Seasons fac aceste lucruri posibile. Anul acesta, Four Seasons se întoarce cu un plan wow de vacanță, noul itinerar privat Jet Uncharted Discovery pentru 2022, care va duce oaspeții din întreaga lume să exploreze totul, de la Antarctica, Machu Picchu, Bogota și Buenos Aires și tot ce există între ele. Călătoria îi va duce pe oaspeți către 7 destinații pe o perioadă de 21 de zile de neuitat.

foto via @luxurylaunches.com

Totul va începe în Big Easy, unde oaspeții se vor bucura de cocktailuri de bun venit și cină la hotelul Four Seasons New Orleans, o oază de cinci stele de pe malul râului Mississippi. Urmează un zbor spre Costa Rica pentru a vedea frumusețea din jungla luxuriantă a Peninsulei Papagayo. Din Costa Rica, oaspeții se vor aventura în Munții Peru în Cusco și Valea Sacră a Incașilor, îmbarcându-se într-un tren închiriat privat către site-ul Patrimoniului Mondial UNESCO, Machu Picchu. Următorul itinerar este un sejur la Four Seasons Hotel Buenos Aires. Oaspeții vor pleca într-o excursie de o zi la cascada Iguazú și vor putea face un tur privat în culise al operei din Buenos Aires. Ceea ce se poate numi deja o experiență unică este jetul privat Four Seasons care duce oaspeții pe cel mai sudic continent al Pământului, Antarctica, pentru prima dată. Aventura unică le permite oaspeților să zboare peste faimosul pasaj Drake cu un avion charter, aterizând pe insula King George înainte de a urca pe o navă polară de lux timp de patru nopți dintr-o expediție de neuitat pe al șaptelea continent.

foto via @luxurylaunches.com

Urmează un zbor către Columbia pentru un concert privat de la renumita filarmonică Bogotá și un sejur la hotelul Four Seasons Bogota și se încheie cu un sejur la The Ocean Club, A Four Seasons Resort, Bahamas, unde oaspeții se pot relaxa lângă plaja.    Christian Clerc, președintele operațiunilor globale pentru Four Seasons Hotels and Resorts, a împărtășit într-o declarație: „La sfârșitul anului trecut, am anunțat trei itinerarii uimitoare din 2022 la bordul noului Four Seasons Private Jet. Răspunsul a fost copleșitor, cu vânzări record și liste de așteptare extinse, semnalând o cerere considerabilă acumulată pentru călătorii. Acum, mai mult ca oricând, oaspeții plănuiesc excursii cu bucket list în colțuri îndepărtate ale lumii pentru a recupera timpul pierdut. Pentru a satisface această cerere, am introdus două oportunități suplimentare de a explora destinații noi și îndepărtate cu legendarul serviciu Four Seasons.” Uncharted Discovery are un preț de 190.000 de dolari de persoană.

foto via @luxurylaunches.com

Sursa: The mother of all vacations – The Four Seasons Uncharted Discovery Private Jet itinerary for 2022 will fly you to Antarctica, Machu Picchu, the Bahamas, and more