Madonna tocmai a cumpărat acest conac de 19,3 milioane de dolari în Los Angeles de la Weeknd

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 17-04-2021

în: Art & DesignNews

După mulți ani petrecuți între New York, Hamptons și Lisabona, Madonna a decis să își achiziționeze o super proprietate de milioane de dolari în Los Angeles.

foto via @robbreport.com

Cântăreața în vârstă de 62 de ani, părea să străbată locurile în lung și în lat pentru a găsi un conac potrivit pentru a-și petrece zilele. În cele din urmă, ea a evitat fostele sale terenuri imobiliare din Beverly Hills și Hollywood Hills, unde deținea case în decenii trecute, și s-a decis să achiziționeze o altă proprietate în valoare de 19,3 milioane de dolari pe care a luat-o de la faimosul cântăreț The Week-end.

foto via @robbreport.com

The Weeknd a achiziționat conacul nou-nouț de acum aproape patru ani pentru 18,2 milioane de dolari, pe care și-a dorit inițial să îl vândă pentru 25 de milioane de dolari. În cele din urmă, prețul a scăzut la aproape 22 de milioane de dolari înainte ca Madonna să apară și să negocieze încă 2,7 milioane de dolari din preț. Cu nouă dormitoare și nouă băi, întinse pe aproximativ 12.500 de metri pătrați între casa principală cu șapte dormitoare și casa de oaspeți cu două dormitoare, există o mulțime de spațiu pentru cântăreață, copiii acesteia, asistenți și personal de securitate.  The Weeknd a fost reprezentat de Angel Salvador, în timp ce Madonna a fost reprezentată în acord de Trevor Wright la Beverly Hills Estates.

foto via @robbreport.com

Spațiul de lângă scări găzduiește un pian imens, care este un detaliu util pentru cântăreață dar și foarte elegant în același timp.

foto via @robbreport.com

Camera de zi  este foarte formală, elegantă și simplă, iar  sala de mese include o sală de vinuri atrăgătoare, cu iluminare LED personalizată.

foto via @robbreport.com

Bucătăria colosală deține accesorii culinare de calitate superioară și are nu doar una, ci două insule uriașe, cu blaturi de piatră. Alăturat bucătăriei este un colț de mic dejun și o cameră de familie imensă, unde un perete de sticlă dispare în pereți.

foto via @robbreport.com

Etajul principal include o suită spațioasă pentru oaspeți, o sală de sport, un lounge media și un birou cu șemineu din marmură neagră. Spațiul de birou confortabil un șemineu din marmură neagră, un detaliu care face diferența.

foto via @robbreport.com 

Dormitorul primar include un șemineu așezat într-un perete de piatră lustruit între rafturile iluminate cu LED-uri și un balcon privat cu vedere la curtea din spate. Există, de asemenea, două dressinguri montate și o cadă amenajată generos.  Amplasată în coasta dealului din spatele casei, există o terasă umbrită și un teren de baschet în aer liber.

foto via @robbreport.com

Câțiva dintre noii vecini ai Madonnei din Hidden Hills includ Lil Wayne, care tocmai a cheltuit 15,4 milioane de dolari pe marea sa casă Hidden Hills, Drake, John Stamos, Dwyane Wade, Jeffree Star, Lori Loughlin și mai mulți membri ai clanului Kardashian. Fosta casă a lui Madge din Beverly Hills, pe care a cumpărat-o în 2003 cu 12,5 milioane de dolari de la Sela Ward și vândută un deceniu mai târziu cu 19,5 milioane de dolari, este acum deținută de magnatul Rock Wein. 

Sursa: Madonna Just Bought This $19.3 Million Hidden Hills Mansion From The Weeknd

foto via @robbreport.com

foto via @robbreport.com

 

Energy Expo 10-13 octombrie