Ian Callum a creat cel mai frumos simulator de curse

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-08-2022

în: News

Atunci când unul dintre cei mai buni designeri de automobile este însărcinat cu proiectarea unui simulator de curse obții o piesă de artă sculpturală minunată. Descris drept „cel mai frumos simulator de curse din lume”, acest simulator profesional de la Prodrive a fost creat în colaborare cu legendarul designer de mașini britanic Ian Callum și cu studioul său de design Callum.

 

În ultimii ani, am întâlnit multe platforme de jocuri și simulatoare de curse uimitoare, dar acesta este un lucru frumos! Spre deosebire de sim-urile de curse obișnuite, care prezintă un design gros, neatractiv, instalația Prodrive proiectată de Ian Callum este ultra-sleek și arată frumos.

Acesta este realizat dintr-o structură goală care este făcută din 16 straturi de lemn de mesteacăn și este finisată în negru lucios. În interiorul copertinei de 3,5 metri se află un cockpit monococă din carbon sculptat, care pare să fie suspendat. Carlinga din fibră de carbon este echipată cu un scaun Cobra Nogaro Street pentru a oferi confort maxim în timpul sesiunilor lungi de curse virtuale. În plus, sim-ul Prodrive este dotat cu cel mai bun hardware pentru a suporta cele mai solicitante jocuri de curse.

Ian Callum

Simulatorul dispune de un monitor curbat AOC dual QHD de 49 de inchi care acceptă rezoluție de până la 5K cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz, împreună cu o cutie mecanică personalizată și un volan Precision SIM LM Pro cu cadrane rotative și 12 butoane programabile. De asemenea, acesta este alimentat de un PC personalizat cu o placă grafică Nvidia GeForce RTX.

Ian Callum

Simulatorul de curse nu vine cu difuzoare încorporate și este oferit cu un set de căști Bluetooth Bowers & Wilkins PX7 de înaltă calitate. În cazul în care doriți unul, pregătiți-vă să plătiți 46.665 de dolari, preț care include livrarea și asamblarea simulatorului.