Jerry Seinfeld listează ambele proprietăți ale sale din Colorado Mountain. Cum arata acestea și cât costă

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 07-04-2021

în: Art & DesignNews

Acum, sezonul de schi se apropie de sfârșit, comediantul Jerry Seinfeld și soția sa, Jessica, au nu unul, ci două proprietăți imense pe piață. Pentru proprietatea mai mare – aproximativ 27 de acri – și casa acesteia, ei cer 14,95 milioane de dolari. Pentru cel mai mic – pe doar 17 acri cu doar o casă cu patru dormitoare – prețul este de 2,78 milioane de dolari, potrivit The Wall Street Journal.

foto via @robbreport.com

Nu este prima dată când reședința mai mare este pe piață. În 2011, după o renovare masivă, casa de 12.500 de metri pătrați a fost listată pentru 18,25 milioane de dolari, dar apoi a fost scoasă de pe piață. Acum, odată cu scăderea prețului și cumpărătorii care caută retrageri izolate, în stilul stațiunii, prețul este unul mai bun. Locuința se vinde mobilată, astfel încât să vă puteți bucura de aceeași vedere precum Seinfeld pe care o avea din același fotoliu din piele.

foto via @robbreport.com

Casa mai mare are 11 dormitoare, 14 băi și o bucătărie spațioasă Realizate într-un stil modern de fermă, lambriurile din lemn cald și pardoselile pătrund atât în ​​spațiile de divertisment, cât și în spațiile private. Camera de zi cu înălțime dublă are un șemineu masiv din piatră, mult soare și vedere la vârful Wilson.

foto via @robbreport.com

O sală de sport, un studio de yoga, o sală de recreere la nivel inferior cu ping-pong și alte jocuri, o cramă, o sală de echipamente pentru schiuri completează unele dintre facilități. Garajul încălzit surprinde deținând doar patru mașini – Seinfeld este un cunoscut colecționar Porsche. Acesta oferă inclusiv capacitatea de a spăla mașini în interior, chiar și iarna. Afară există o punte de 5.500 de metri pătrați și kilometri de trasee îngrijite pentru schi și drumeții, alergare și ciclism montan vara. Traseele traversează pârâul Turcia și duc în pădurea națională adiacentă.

Construită în 1991, locuința a fost cumpărată de cuplu pentru 7,55 milioane de dolari în 2007, potrivit Fandel. A fost inițial construit pentru un regizor de la Hollywood și a fost prezentat în Architectural Digest în 1994. Când Seinfeld a cumpărat-o, Fandel spune: „Au reinventat complet și au extins casa”. Terasele exterioare sunt încălzite, astfel încât să poată fi folosite pe tot parcursul anului. Calea de rulare a pietrișului este, de asemenea, încălzită pentru a topi zăpada și gheața. Dar, spre deosebire de multe alte case din orașele de schi, „este o casă de vară la fel de bună ca și o casă de schi”, spune Fandel. „În unele locuri, spațiile exterioare și curțile sunt trecute cu vederea, dar nu aici.” Este situat la doar 10 minute de stațiunea de schi Telluride.

Pe lângă proprietățile Colorado și Hamptons, Seinfelds au cumpărat și vândut multe proprietăți în Manhattan, baza lor de origine, precum și în Los Angeles.

Sursa: Jerry Seinfeld Lists Both of His Colorado Mountain Retreats for $18 Million