Louis Vuitton tocmai lansat cel mai scump parfum al său

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 27-04-2021

în: BeautyNews

Dacă sunteți un cunoscător al parfumurilor și v-a plăcut ceea ce oferă Louis Vuitton pentru simțurile voastre olfactive, atunci consultați Pur Oud: cel mai scump parfum al brand-ului până în prezent. Conține o concentrație ridicată de ingredient natural rar și va fi disponibil într-un număr limitat de 2000 de sticle.

foto via @luxurylaunches.com

După cum sugerează și numele, parfumul este compus aproape în totalitate din esență naturală de oud, făcându-l o bijuterie în lumea parfumeriei. Prețul este ridicat datorită aprovizionării rare și moderate de oud, care în sine este derivat din lemn de agar. Tipul de lemn cu ciuperci este, de asemenea, cunoscut ca fiind cea mai scumpă materie primă naturală la nivel global și, prin urmare, este foarte apreciat în industria parfumurilor.

foto via @luxurylaunches.com

„Pur Oud” conține oud – concentrat într-o proporție de 10% din formulă – și catifelarea a două moscuri albe: Helvetolida fructată și Ambrettolida bumbac. Prezintă note lemnoase distincte, nuanțate de accente picante, care reprezintă o părticică din Orientul Mijlociu.

foto via @luxurylaunches.com

Jacques Cavallier Belletrud, maestru parfumier pentru Louis Vuitton, a spus: „Am vrut să le ofer entuziaștilor șansa de a mirosi adevăratul oud, lucru rar, fără a modifica parfumul cu note suplimentare”

Sursa: Louis Vuitton has just produced its more expensive fragrance ever