Familia Kardashian și Judith Leiber lansează o colecție de genți

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-10-2022

în: Fashion

Kardashian

Clanul Kardashian este plin de frumuseți uluitoare. Adăugați o picătură de Judith Leiber la acest amestec orbitor, iar fanii nu vor putea decât să rămână uimiți. Experți în a face o sărbătoare din orice, familia Kardashian a colaborat cu brandul de lux Judith Leiber pentru realizarea unei colecții de genți unică.

Fanii pot acum să imite festivitățile legendare de Crăciun și Anul Nou ale lui Kardashian, dându-le celor dragi șase accesorii speciale. Uimitoarea colecție capsulă le surprinde pe Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kendall și Kylie imortalizându-și dragostea și zelul etern pentru sărbători.

Kardashian

Geanta realizată de Kris este un Moș Crăciun uimitor, realizat cu aproape 10.000 de cristale europene ce are și un autograf pe interior a celebrei vedete.

Kardashian

Geanta fiicei celei mai mari, Kourtney, oglindește gustul ei personal, la propriu, cu clutch-ul elegant modelat după o tavă pentru sushi.

Accesoriul lui Kim Kardashian este de așteptat să se vândă ca prăjiturile calde. Aceasta pune mai mult accent pe Halloween decât pe Crăciun, pentru că reflectă un cap de extraterestru.

Khloé face totul cu strălucire și fără limită de buget, iar creația ei este un vas de aur superb și abundent, stivuit cu KhloMoney, care, fără îndoială. Prețul acestei genți este de 5.995 de dolari.

Kardashian

Kendall îi oferă însoțitorului ei canin aprecierea supremă, transformându-l pe prietenul ei blănos, Pyro, într-o geantă Judith Leiber Doberman strălucitoare.

Kardashian

Kylie transformă dragostea pentru Stormi, fiica ei de patru ani, într-o geantă versatilă sub forma unui fulger, care poate fi purtată orizontal sau vertical.

În timp ce creația lui Khloe este cea mai scumpă, Dobermanul lui Kendall ocupă locul al doilea la 5.695 de dolari. Moșul lui Kris Jenner, extraterestrul lui Kim și fulgerul lui Kylie au un preț de 4.995 de dolari, iar tava pentru sushi a lui Kourtney se vinde cu 4.495 de dolari.