Cele mai strălucitoare apariții de la Venice Film Festival

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-09-2022

în: Fashion

Festivalul anual Venice Film Festival este unul dintre cele mai pline de farmec din lume, chiar alături de covoarele roșii pline de paparazzi de la Cannes. Celebritățile de top nu apar doar pentru a-și promova noile filme, ci și pentru a oferi lecții de stil și pentru a lucra cu stiliști de top pentru a prezenta cele mai strălucitoare creații din noile colecții de prêt-à-porter și couture.

Timp de două săptămâni, în cadrul Festivalului de Film de la Veneția vor avea loc numeroase premiere de film, ceea ce înseamnă că actorii de top de la Hollywood vor fi prezenți. Printre acestea se numără Ana de Armas, Timothée Chalamet, Cate Blanchett și Jodie Turner-Smith, care a avut o apariție uluitoare la evenimentul de deschidere al festivalului.

În aceeași seară inaugurală, Julianne Moore – care este președintele juriului festivalului în acest an – a strălucit într-o rochie Alaïa cu imprimeu confetti și o bustieră din piele în formă de inimă, în timp ce Tessa Thompson a purtat o rochie blazer Rodarte din tul negru.

O mulțime de ținute fascinante au inundat covorul roșu de la Venice Film Festival, iar noi ți le prezentăm pe cele mai importante.

Galerie Foto