NUSCO Imobiliara semnează PREMIO – Exclusive City Center Apartments

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-04-2016

în: Art & Design

 

Strada Luca Stroici nr. 13 devine cea mai exclusivistă adresă din centrul Capitalei. Chiar în inima Bucureştiului, acolo unde oraşul trăieşte şi vibrează, la 5 minute de sediul Bursei de Valori Bucureşti, de Radisson Blu Hotel sau Athénée Palace Hilton s-a înălţat de curând PREMIO – Exclusive City Center Apartments, ansamblul de apartamente exclusiviste semnate de prestigiosul grup italian NUSCO, deţinător al brandului de uşi de lux PINUM.

 

Un ansamblu rezidenţial exclusivist, de mici dimensiuni, cu doar 32 de apartamente în total, PREMIO – Exclusive City Center Apartments a fost lansat oficial în cadrul Galei LUXURY –eveniment aniversar ce a marcat 8 ani de existență a revistei LUXURY – şi a fost conceput pentru o comunitate de elită.

LLS_Aerial_Render1_revizie

Locuirea în centrul Bucureştiului ca stil de viaţă în sine, împreună cu un concept de design ultramodern şi sofisticat – acestea sunt argumentele ce fac din apartamentele PREMIO locuinţa ideală pentru persoanele care se definesc prin rafinament, eleganță, stil de viaţă modern și urban.

 

Extravaganţă şi exclusivism în designul interior

Uşile de intrare marca NUSCO – Alias Flat, de culoarea fildeşului, semnate de prestigiosul arhitect Roberto Tortelotti, parchetul de lux folosit pentru prima dată în cadrul unui proiect rezidenţial în Bucureşti, Berti Antico – PINUM, din cea mai exclusivistă colecţie a furnizorului italian, uşile interioare şi ferestrele furnizate de grupul NUSCO sunt doar câteva dintre elementele ce disting rafinamentul interior al locuinţelor PREMIO – Exclusive City Center Apartments.

 

Casetă:

§  Uși de intrare NUSCO – ALIAS FLAT (Italia)

§  Parchet de lux BERTI ANTICO – PINUM (Italia)

§  Uși interioare NUSCO PINUM  EVOLUTION 01 (Italia)

§  Ferestre NUSCO – COSMO 68 (Italia)

Design italian contemporan: când baia devine spaţiu de wellness

 

Cine spune că spaţiul destinat băii unui apartament nu poate să devină zona de răsfăţ al simţurilor şi spaţiu de vanitate? Apartamentele PREMIO – Exclusive City Center Apartments demonstrează din plin extravaganţa şi rafinamentul italian atunci când vine vorba de un spaţiu atât de intim precum baia.

 

Modul în care aspectul general al placajului de piatră naturală, împreună cu designul obiectelor sanitare şi al accesoriilor au fost îmbinate estetic creează mixul perfect într-un spaţiu ultramodern, fluid, ce întruchipează extraordinar conceptul contemporan de „wellness”.

 

Casetă:

§  Placaj ceramic Flaviker Forward Earth Rett

§  Cadă Rak Ceramics – New Metropolitan

§  Chiuvetă Kerasan CIOTOLA C1

§  Obiecte sanitare suspendate – Hatria

§  Baterii Nobili

ECO: atunci când eficiența energetică creşte calitatea vieţii

 

Cele mai bune materiale şi echipamente de pe piaţă au fost folosite la PREMIO, pentru a oferi un stil de viaţă ecologic, care minimizează consumul de resurse şi, ca urmare, costurile individuale de întreţinere ale apartamentelor. Sistemul de încălzire discret, ascuns în pardoseală (Kermi – Germania), asigură o distribuţie egală a căldurii în toate camerele, fiind cea mai bună soluţie de pe piaţă în ceea ce priveşte eficientizarea consumului de energie şi reducerea emisiilor de dioxid de carbon. De asemenea, sistemul de aer condiţionat ales – Daikin, cu tehnologie Multi-Split Inverter – asigură monitorizarea temperaturii din fiecare cameră, reduce zgomotul, fiind în acelaşi timp şi cel mai eficient sistem de pe piaţă în ceea ce priveşte reducerea consumului energetic.

 

LLS_Exterior_1_redus

Clubul celor privilegiaţi să locuiască în centrul Bucureştiului

 

Zona Batiştei – Grădina Icoanei, acolo unde este localizată adresa PREMIO (strada Luca Stroici, numărul 13) este una dintre zonele cu cea mai mare încărcătură culturală din Bucureşti.

Fost centru financiar al Capitalei, aici se regăseau în perioada interbelică afacerile întreprinzătorilor comunităţilor armene, macedonene sau evreieşti şi reşedinţele unora dintre cei mai respectabili cetăţeni ai Bucureştiului (bancheri, medici, arhitecţi, artişti).

 

www.nuscopremio.ro

Galerie Foto