Idris Elba intenționează să deschidă o stațiune de lux în Sierra Leone, după recuperarea Coronavirus

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 30-03-2020

în: The FamousTravel

idris elba

Coronavirusul și carantina le-au oferit oamenilor mult timp pentru a reflecta și a planifica anumite lucruri pe care vor să le realizeze în viitor. Idris Elba, infectat de Covid-19, dar într-o stare bună, a avut destul timp în carantină pentru a se gândi la un plan. Astfel, Idris Elba intenționează să deschidă o stațiune de lux în Sierra Leone. 

Idris vrea să transforme Sierra Leone, țara de origine a tatălui său, într-un fel de Dubai în ceea ce privește luxul. Așadar, acesta și-a propus să creeze o eco-stațiune de lux de restaurante, baruri și hoteluri.

Vedeta spune că vede multă frumusețe și potențial în acest loc, pentru a-l transforma într-un adevărat punct de vacanță și a pune țara pe hartă ca o destinație „must-visit”. 

Povestea de „dragoste” a actorului cu pitorescul loc a început atunci când a vizitat Freetown, capitala, anul trecut. Iar faptul că a fost onorat prin primirea cetățeniei în Sierra Leone a avut un impact și mai mare asupra lui. 

Pe lângă toate acestea, Idris Elba are multe alte planuri profesionale. Pentru cei care nu știu, Idris este și un DJ talentat, promițând astfel o viață de noapte excelentă în Sierra Leone, după inaugurarea resortului de lux. 

Energy Expo 10-13 octombrie