Un hotel din Miami creează orice experiență virtuală imersivă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-09-2023

în: NewsTravel

hotel

W South Beach a dezvăluit un nou concept cool. După o renovare de 6 milioane de dolari, acest hotel din Miami a devenit prima proprietate de acest tip care recreează virtual orice ambianță și experiență, de la un moment oceanic subacvatic complet imersiv până la fundalul oricărui oraș din lume.

Tehnologia de cartografiere 3D combină arta de a spune povești, efectele vizuale și audio și precizia tehnică pentru a transforma sala de bal de 4.300 de metri pătrați în orice decor, în mod asemănător cu L’Atelier des Lumiéres din Paris.

hotel W South Beach

Sistemul de proiecție încorporat necesită doar lumină – fără decoruri complicate, căldură sau emisii UV – și este complet personalizabil cu decoruri de culori prestabilite și oferă, de asemenea, o bibliotecă digitală de afișaje foto și video potrivite pentru nunți, petreceri, întâlniri și reuniuni corporative, inclusiv artă digitală abstractă, frunze verzi luxuriante, plaje însorite, efecte de tapet și efecte de petrecere festivă.

Sala de bal are o suprafață de peste 1.300 de metri pătrați și poate găzdui până la 250 de persoane. Aceasta poate fi împărțită în două spații pentru cei care caută un cadru mai intim. Iluminatul cu LED-uri personalizabil este încorporat în cele 12 locașuri din tavan și în șase arcade de perete, creând un sistem eficient din punct de vedere energetic care ocolește limitările tradiționale specifice locației pentru a da viață cartografiei de proiecție.

Patru proiectoare de prezentare sunt încorporate în tavan și pot fi utilizate simultan cu proiectoarele de mediu. 24 de microfoane încorporate (12 pentru fiecare sală) sunt fixate pe tavan și asigură consolidarea și înregistrarea de ultimă generație a vorbirii, permițând prezentări fără întreruperi. 32 de difuzoare audio (16 pentru fiecare cameră) oferă un design discret, o estetică premium și performanțe înalte de ultimă generație. Fiecare dintre cele 52 de spoturi pin (26 pentru fiecare cameră) are un fascicul reglabil cu rază de 6′ care este ușor de controlat și programat pentru a oferi o performanță ridicată pentru maparea proiecției.

W South Beach oferă, de asemenea, trei studiouri renovate care pot găzdui până la 60 de persoane fiecare. Studiourile sunt dotate cu monitoare LCD de 75″, internet wireless și conectivitate HDMI, canalul Ensenio Hotel TV pentru vizionarea în timpul liber, precum și iluminat cu LED alb blând reglabil și iluminat încastrat. Cele trei studiouri pot fi combinate într-un singur spațiu mai mare, în funcție de necesități.