O companie din California deschide prima stațiune Helicopter Glamping în Joshua Tree

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-08-2023

în: NewsTravel

Helicopter Glamping

Ideea de a zbura spre un loc de vacanță exotic într-un elicopter sună interesant și romantic, dar cum ar fi să dormiți în interiorul unui elicopter care a fost transformat într-o unitate de cazare de lux? O companie de construcții cu sediul în California, pe nume Mega Remodeling, a postat recent pe Instagram un videoclip care prezintă primul său proiect „Helicopter Glamping”. În cazul în care nu ați mai auzit până acum de „glamping”, acesta combină emoția și entuziasmul campingului fără a face compromisuri în ceea ce privește farmecul și luxul. Conceptul de helicopter glamping implică elicoptere scoase din uz care au fost transformate în rulote de lux.

Helicopter Glamping

Acest proiect unic are propriul site web, care oferă mai multe detalii: „Helicopter Glamping este un concept nou și interesant care redefinește conceptul de „glamping”. Luăm elicopterele și le transformăm în unități de închiriere de lux care pot fi amplasate oriunde în lume. Scopul nostru este de a oferi o experiență unică și de neuitat pe care nu o poți găsi nicăieri altundeva.” Videoclipul teaser postat pe Instagram include randări digitale 3D a modului în care vor arăta aceste unități de „glamping” realizate din elicopter odată construite, împreună cu imagini reale ale locului unde se construiește primul proiect.

Helicopter Glamping

Pe site-ul oficial se mai precizează: „Creăm și mobilăm fiecare unitate cu materiale și facilități de cea mai înaltă calitate pentru a ne asigura că oaspeții noștri au cel mai confortabil și plăcut sejur posibil. Fie că sunteți în căutarea unei vacanțe unice în aer liber sau a unei escapade romantice, avem ceva pentru toată lumea. Veniți să explorați lumea Helicopter Glamping.”

Potrivit explicației din clipul video de pe Instagram, primul proiect va fi construit undeva în jurul Parcului Național Joshua Tree din California. Compania susține că prima stațiune Helicopter Glamping ar urma să fie gata în primul trimestru al anului 2024.