Regent Seven Seas Cruises se asociază cu Fabergé pentru o călătorie de lux prin Europa

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-09-2023

în: NewsTravel

Regent Seven Seas Cruises

Este pentru prima dată în istorie când o companie de vase de croazieră se asociază cu un bijutier al regilor, cunoscut mai ales pentru ouăle strălucitoare care valorează mai mult decât un Bentley. Însă, Regent Seven Seas Cruises a fost preocupată de planificarea noilor sale călătorii Fabergé Spotlight Voyage. 

Mai mult decât atât, proprietarul anonim al oului de dragon din Game of Thrones, în valoare de 2,2 milioane de dolari, a navigat în iunie în prima călătorie Fabergé Spotlight Voyage. Itinerariul inaugural de 10 nopți a inclus opriri în Stockholm, Copenhaga, Helsinki, Tallinn și Londra, unde pasagerii au avut parte de un tur privat al Westminster Abbey condus de Lady Penny Mountbatten. De asemenea, pasagerii au avut ocazia să se întâlnească cu Ralph Heimans, portretistul regal cunoscut pentru pictarea Reginei Elisabeta a II-a cu ocazia Jubileului de Diamant. Ambele experiențe au fost posibile datorită relației strânse dintre Fabergé și familia regală.

„Parteneriatul cu Fabergé continuă să evolueze, reflectând dedicarea Regent de a oferi călătorilor de lux experiențe unice, care sunt interesante din punct de vedere cultural și fascinante din punct de vedere istoric”, a declarat Andrea DeMarco, președinte la Regent Seven Seas Cruises.

Regent Seven Seas Cruises

Următoarea călătorie Fabergé Spotlight este programată pentru 1 iulie 2024, când nava Seven Seas Grandeur-Regent Seven Seas Cruises – cea mai nouă navă cu toate suitele și toate balcoanele – va pleca din Roma. Șederea de 10 nopți pe Mediterana va include opriri în Salerno, Malta, Palma de Mallorca și Provence înainte de a se încheia la Monte Carlo.

Invitatul de onoare al primei călătorii Fabergé Spotlight a fost directorul curatorial al Fabergé, Dr. Géza von Habsburg. În zilele petrecute pe mare, acesta a susținut întrebări și răspunsuri gratuite și a împărtășit istoria legendarei mărci, fondată în 1842 de un refugiat francez în Rusia. VIP-ul călătoriei din 2024 va fi Sarah Fabergé, nașa vasului și strănepoata fondatorului Fabergé, Peter Carl Fabergé. Ea va ține o ședință de curtoazie, oferind cursuri de măiestrie în arta de a face bijuterii din email, în buticul Fabergé pop-up al navei. Multe piese vor putea fi achiziționate în ceea ce va fi poate cel mai extravagant magazin de pe mare.

Totuși, o piesă care nu va fi pusă în vânzare este Journey in Jewels. Acest obiect de artă personalizat, comandat de Regent Seven Seas Cruises, va fi primul ou Fabergé expus permanent pe un vas de croazieră, după ce va fi prezentat în timpul călătoriei inaugurale a navei Seven Seas Grandeur, în noiembrie.

„‘Journey in Jewels’ va avea o înălțime de aproximativ 18 centimetri, cu o bază cu trei niveluri, care ascunde mișcarea mecanismului de deschidere a oului”, a declarat DeMarco. „Este pentru prima dată când Fabergé a ascuns mișcarea în acest mod”.

Tarifele unei călătorii Faberge Spotlight Voyages pornesc de la 13.099 dolari de persoană pentru un apartament Veranda de 307 metri pătrați și ajung până la 59.999 dolari de persoană pentru apartamentul Regent de 4.443 de metri pătrați. În timp ce prima călătorie Fabergé Spotlight a fost sold out, DeMarco se rezumă să spună următoarele cu privire la cea de-a doua: „Călătoria Fabergé Spotlight de anul viitor cu nașa Seven Seas Grandeur, Sarah Fabergé, este foarte așteptată și suntem încântați să fim martori la cererea puternică pe care a stârnit-o deja.”