Louis Vuitton a deschis o nouă cafenea în colaborare cu chef Cyril Lignac la Terminalul 2 al Aeroportului Heathrow din Londra. Aceasta se alătură portofoliului de ospitalitate al brandul francez, care are în prezent peste 20 de restaurante, cafenele, magazine de ciocolată și saloane de aeroport din întreaga lume.
Situată în centrul unui pavilion futurist în aer liber, această cafenea elegantă se învecinează cu un nou magazin Louis Vuitton, care se distinge prin fațada sa aerodinamică excepțională, proiectată în colaborare cu renumitul arhitect Marc Fornes. Pentru a veni în întâmpinarea călătorilor pe tot parcursul zilei, cafeneaua oferă atât serviciu la tejghea, cât și locuri la masă, perfecte pentru a savura o gustare, un preparat cald, produse de patiserie sau cafea.
Le Café Cyril Lignac de la Louis Vuitton marchează prima colaborare a Louis Vuitton cu Lignac, care aduce „rafinament casual în bucătăria clasică franceză și internațională”.
Lignac a creat un meniu exclusiv pentru toată ziua, care include mâncăruri sănătoase, clasice și gourmet, inclusiv opțiuni precum croque monsieur și lobster roll. De asemenea, vă puteți delecta cu produse de patiserie Louis Vuitton unice și artistice sau cu un Eton Mess înainte de a vă continua călătoria.
Cafeneaua Louis Vuitton de la London Heathrow este cea mai recentă dintr-o serie de deschideri de cafenele din partea brandurilor de modă de lux, după lansarea cafenelei Armani/Caffe în Japonia, în septembrie 2024.