Ulysse Nardin – Diver X Skeleton

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-07-2021

în: NewsWatches

Ulysse Nardin Diver X Skeleton

Dacă ar fi să alegem un concept unificator pentru ofertele din ultimii ani ale brandului, acesta este designul curajos. Acest angajament față de stilul îndrăzneț și agresiv este prezent și în colecția de noutăți Ulysse Nardin din 2021, iar noua ediție limitată Diver X Skeleton este un prim exemplu în acest sens. Combinând principiile orologere impactante și futuriste ale liniei de succes Diver X cu prezentarea complicată a seriei Skeleton X, ediția limitată Ulysse Nardin Diver X Skeleton aduce una dintre cele mai neîngrădite și mai vibrante oferte destinate scufundătorilor, de până acum.

Ulysse Nardin Diver X Skeleton

Carcasa de 44 de milimetri a lui Diver X Skeleton urmează același model sportiv modern precum variantele anterioare Diver X, cu un bezel de scufundare unidirecțional, puternic dințat, asortat cu apărătoarea de coroană solidă. Această combinație duce la o prezență îndrăzneață și puternică în imaginile inițiale, dar Ulysse Nardin crește în continuare impactul vizual al acestui model cu câteva „atingeri” personalizate. Un ton portocaliu dinamic, prezent pe X-ul de pe cadran și pe curea, reapare la nivelul protecțiilor cauciucate ale coroanei, „rupând” vizual aspectul carcasei și injectând o notă de contrast dramatic piesei în întregul său. 

Pentru acest model, Ulysse Nardin promite o rezistență la apă de până la 200 de metri adâncime, adică una respectabilă pentru un brand cu un ADN puternic format (și) în cadrul maritim. Pentru a comemora aniversarea din 2021 a mărcii, doar 175 de exemplare vor fi produse, cu un preț individual de 22.200 de dolari. 

 

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie