Chanel deschide luna viitoare un Pop-Up Retro Diner în Brooklyn

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-09-2023

în: News

Chanel

Chanel deschide Lucky Chance Diner în Williamsburg pentru a celebra lansarea celui mai nou parfum și a celui mai nou magazin din acest cartier. Deși este posibil să asociați restaurantele cu BLT și cartofii prăjiți, această versiune high-end este menită să vă introducă în explorarea parfumului de către casa de modă pariziană.

Decorat în roz și verde pastel, Lucky Chance Diner este inspirat de parfumul Chance Eau Fraîche. Creat de Olivier Polge, parfumierul intern al casei Chanel, parfumul floral include note de cedru, iasomie și lemn de tec. Acesta este, cu siguranță, un parfum mai răcoritor decât cel găsit de obicei în localul dumneavoastră cu mâncăruri apetisante.

În acest restaurant, care va fi deschis între 8 și 10 septembrie, oaspeții vor avea parte de ceea ce brandul numește o „descoperire personalizată a parfumului”, fie la cabine de inspirație retro, fie pe scaunele pivotante de la tejghea. În camera din spate, veți găsi activități interactive, inclusiv o ședință foto cu o sticlă Chance în mărime naturală. Iar în grădina în aer liber puteți savura preparate delicioase sau vă puteți juca jocuri. Bineînțeles, vor putea fi cumpărate și sticle de parfum.

Chanel

Restaurantul Lucky Chance Diner sporește prezența Chanel în Brooklyn, după ce, în iunie, compania și-a deschis un magazin de parfumuri și produse de înfrumusețare chiar în apropiere. În acest spațiu de 2.015 metri pătrați, clienții pot încerca întreaga gamă de parfumuri, machiaj și produse de îngrijire a pielii Chanel și chiar o selecție exclusivă de ochelari ai brandului.

În ultima vreme, Chanel a reinterpretat piese clasice și le-a adaptat la zilele noastre: De exemplu, cea mai recentă colecție de bijuterii de lux a brandului a prezentat piese elegante, realizate pentru a arăta ca emblematica sa țesătură tweed. Iar acum, casa de modă transformă un restaurant vintage din Williamsburg într-o proprietate tapetată cu nuanțe pastelate, potrivită pentru postări pe Instagram și videoclipuri TikTok.

Deschis între orele 11:00 și 19:00, restaurantul va fi deschis gratuit pentru vizitatori. Sunt recomandate rezervările, dar va fi acceptat și un număr limitat de persoane care vor veni la fața locului. Poate fi un pic mai dificil de intrat decât în orice alt restaurant, dar cu siguranță va fi și o experiență mult mai sofisticată.