Colecția Fendi pentru bărbați este o comoară de moșteniri viitoare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-10-2022

în: Fashion

Fendi

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2022, colecția Fendi pentru bărbați realizată de Silvia Venturini Fendi ne cufundă în lumea incredibil de sofisticată a garderobei unui gentleman. Colecția introduce o nouă monogramă, motivul lanțului O’Lock, conceput într-o paletă clasică de toamnă cu nuanțe neutre pe cămăși tradiționale, genți de mână și alte accesorii, precum și o nouă gamă de articole din piele structurate precum geanta Peekaboo și Baguette.

Fendi

Răsturnând trendurile vestimentare, formalitatea este perturbată de gesturi jucăușe care sparg granițele arhetipului. Nuanțele de negru și crem, vișiniu, zmeură, moka, taupe și alb formează o paletă bogată și discretă pentru jocuri tonale de textură prețioasă și declarații grafice îndrăznețe. Țesăturile tradiționale, cum ar fi tweedurile Vichy, ornamentele de smoking din satin și jacquardurile de mătase cu dungi sunt mărite, în dialog cu ansambluri din tricot.

Fendi

Cooptând simbolurile unei sofisticări masculine de altădată, colecția este împodobită cu imprimeuri digitale 3D cu perle și diamante, broșe florale din shearling, chokers O’Lock cu perle și pandantive FF din cristal. Liniile stricte de croitorie FENDI găsesc o nouă moliciune, deoarece articolele de îmbrăcăminte modulare combină costumul, tricotajele și pielea în proporții fără precedent. Îmbrăcămintea exterioară presupune volume couture, cu umerii căzuți și mâneci Dolman, revere ascuțite și nasturi acoperiți, explorând măiestria FENDI în materialul din shearling O’Lock gravat, complexul shearling intarsia și ornamentele din piele netedă.

Fendi

Ca expresie supremă a eleganței romane FENDI, siluetele subversive de îmbrăcăminte de seară celebrează arta de a purta jachete decupate cu piept dublu, pantaloni formali cu talie foarte înaltă și frac purtat peste brogues Mary Jane închise cu curele de ceas de mână. Încălțămintea nostalgică include mocasini patentați O’Lock cu ornamente festone și cizme Chelsea în două tonuri, în timp ce noul model de adidași FENDI prezintă un logo FF dinamic.