Hublot și Depeche Mode lansează un ceas în ediție limitată

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-03-2024

în: Watches

Hublot

Hublot colaborează cu Depeche Mode pentru a crea o nouă versiune a Spirit of Big Bang. Noul ceas aduce un omagiu celui mai recent album al trupei britanice. Numit după o expresie latină care înseamnă „să fii atent la moarte”, Memento Mori este un îndemn melodios să trăiești pe deplin în prezent și să îți prețuiești timpul petrecut pe Pământ. Ceasul în ediție limitată evocă aceste sentimente, combinând elemente emoționante cu orologeria de lux.

Intitulat pur și simplu Spirit of Big Bang Depeche Mode, noul model este complet negru și pare mai degrabă gotic decât New Wave. Are o carcasă din ceramică de 42 mm în formă de tonneau și o ramă ceramică asortată, decorată cu știfturi piramidale. Sub safir, cadranul negru este acoperit cu mici sfere ceramice negre care curg simbolic înainte și înapoi pe măsură ce încheietura mâinii se mișcă. Cadranul este, de asemenea, împodobit cu emblema craniului din videoclipul care anunță revenirea trupei și cu o clepsidră care simbolizează trecerea timpului. Numele Hublot este așezat în partea de sus, în timp ce un „DM” roșu este așezat în partea de jos, în onoarea trupei.

Hublot

În centrul modelului Big Bang, calibrul HUB1710 are o frecvență de 4 Hz și oferă ceasului o rezervă de putere de 50 de ore. Mișcarea automată este complet vizibilă prin spatele carcasei. Partea din spate este, de asemenea, inscripționată cu numele formației. Pentru ca totul să fie complet, cureaua din cauciuc negru prezintă aceleași știfturi piramidale ca și carcasa frontală. Ceasul vine, de asemenea, cu o curea din țesătură reciclată, pentru cei care preferă ceva mai discret.

Hublot

Formată în Basildon, Essex, în 1980, Depeche Mode a lansat 15 albume de studio, șapte albume live, 10 albume de compilații, 16 box-set-uri și 60 de single-uri în ultimii 40 de ani. Formația New Wave colaborează de ceva vreme și cu Hublot. Duo-ul s-a reunit pentru prima dată în urmă cu 14 ani pentru a sensibiliza publicul și a strânge fonduri pentru mai multe cauze de mediu și umanitare. De atunci, parteneriatul a fost reînnoit cu fiecare turneu ulterior al trupei și a strâns peste 2,3 milioane de dolari pentru Teenage Cancer Trust and Charity: Water. Hublot sponsorizează, de asemenea, turneul mondial Memento Mori.

Spirit of Big Bang Depeche Mode are un preț de 34.100 de dolari. Dacă doriți să vă rezervați piesa, puteți contacta Hublot.