Cel mai nou difuzor de la Bang & Olufsen arată ca o carte

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 17-04-2021

în: LifestyleNews

Bang & Olufsen vrea să surprindă fanii cu cel mai nou design. Compania daneză de audio tocmai a dezvăluit un difuzor subțire, dar surprinzător de puternic, care arată remarcabil de asemănător cu o carte.

Volumul de înaltă tehnologie, supranumit Beosound Emerge, a fost scris în parteneriat cu Benjamin Hubert de la studioul de design industrial britanic Layer. Hubert a colaborat anterior cu B&O la difuzorul său sculptural Beosound Balance, care aspiră și el să fie o operă de artă funcțională.

Beosound Emerge a fost conceput pentru a se va potrivi chiar printre cărțile de pe rafturile bibliotecii. Versiunea aurie, care începe de la 899 USD, este acoperită din lemn de stejar. Difuzorul este marcat cu „Bang & Olufsen” la fel ca numele unui autor pe o carte și prezintă accente subtile de aur. Audiofilii pot opta și pentru un model negru antracit (699 dolari), care împerechează un aluminiu de înaltă calitate.

foto via @robbreport.com

În timp ce difuzorul inteligent poate avea o dimensiune modestă – 25,5 x 16,5 x 6,7 cm pentru a fi exact – sunetul promite lucruri mai mari. Acest lucru se datorează în mare măsură inginerilor acustici de la B&O, care au dezvoltat o configurație unică a driverului difuzorului, care permite o experiență sonoră de gamă completă din acest design subțire.  B&O susține că această configurație va produce un sunet profund și rotunjit, suficient de larg pentru a umple o cameră. Bineînțeles, Beosound Emerge poate fi asociat cu oricare dintre difuzoarele conectate de la B&O pentru a livra muzică în întreaga casă. După cum v-ați putea aștepta, difuzorul acceptă Apple Airplay 2, Google Chromecast, Bluetooth și Spotify pentru streaming. De asemenea, are un radio și un microfon încorporat pentru controlul vocii. Și, din moment ce suntem în 2021, conectivitatea Beolink a B&O permite actualizări de software over-the-air care vor asigura difuzorul să fie actualizat.

foto via @robbreport.com

„Viziunea pentru Beosound Emerge a fost de a crea cel mai subțire difuzor posibil, care să poată oferi încă o gamă completă, un sunet ultra-larg în ciuda dimensiunilor sale, prin configurația revoluționară a driverului”, a declarat Christoffer Poulsen, vicepreședinte senior al B&O și șef de management al produselor

foto via @robbreport.com

Sursa: Bang & Olufsen’s Newest Design-Savvy Speaker Looks Like a Book—and That’s the Point

Energy Expo 10-13 octombrie