Maison Francis Kurkdjian lansează uleiul de corp cu aur de 24K

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-11-2022

în: Beauty News

Francis Kurkdjian

Maison Francis Kurkdjian, producătorul parfumului Baccarat Rouge 540, a creat câteva oferte de sărbători foarte atrăgătoare. Casa de parfumuri a transformat cel mai cunoscut parfum – Baccarat Rouge 540 – într-un ulei de corp ultra-luxos amestecat cu pudră de aur de 24 de karate.  

La prețul de 195 de dolari, uleiul strălucitor este deja epuizat, o dovadă a popularității continue a parfumului. În mod clar, clienții s-au conectat la unul dintre multele TikToks care recomandă uleiul original Baccarat Rouge 540 de la Maison Francis Kurkdjian ca o alternativă mai accesibilă la parfum, care se vinde cu 325 de dolari.

Francis Kurkdjian

Uleiul de corp nu este singurul as din mânecă pe care îl are Maison Francis Kurkdjian. De asemenea, brandul lansează și bule parfumate, o interpretare parfumată a unui clasic din copilărie. Disponibile în patru arome – Pear, Cut Grass, Cold Mint, and Violet – noutatea este un plus neașteptat la gama sofisticată a Maison Francis Kurkdjian.

Vorbind despre gama mărcii, MFK are mult mai mult decât Baccarat Rouge 540. Parfumurile inclusiv Oud, Grand Soir și Amyris sunt, de asemenea, îndrăgite de fanii brandului.

De asemenea, trebuie luat în considerare și CV-ul fondatorului, Francis Kurkdjian, și aveți o listă lungă de hituri olfactive: Kurkdjian este parfumierul din spatele unor capodopere, precum Le Male de Jean Paul Gaultier, unul dintre cele mai vândute parfumuri din lume; și Narciso Rodriguez For Her, un favorit de durată printre cunoscătorii de parfumuri.