Nu-ți place Smart Case AirPods Max? Gucci a creat propria husă la doar 980 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-02-2022

în: News

AirPods Max

AirPods Max au fost introduse în 2020 ca fiind primele căști fără fir sub marca Apple și, deși oferă o calitate excelentă a sunetului, unor clienți nu le place controversata Smart Case. Dacă ești unul dintre ei, poți încerca acum o husă realizată de brandul italian de lux Gucci pentru doar 980 de dolari.

Husa „Ophidia” pentru AirPods Max de la Gucci cu are un aspect vintage, dar în același timp și contemporan. În timp ce Smart Case fabricată de Apple nu are texturi sau branding, carcasa Gucci denotă luxul suprem.

Husa de culoare bej este căptușită cu neopren și vâscoză și are un „impact redus asupra mediului”, un aspect important atunci când vine vorba de asortarea unui produs Apple. De asemenea,  Ophidia are detalii din piele maro, o închidere cu buton „Snap” cu logo „GG” auriu și chiar și o curea de umăr reglabilă, astfel încât să-ți poți purta AirPods Max într-o geantă mică de lux.

Un aspect necunoscut încă este prezența magneților pentru AirPods Max, precum Smart Case de la Apple. Magneții sunt folosiți pentru a pune căștile în modul de repaus, astfel încât bateria să nu fie descărcată atunci când acestea nu sunt folosite. Dacă nu beneficiază de această caracteristică, probabil că va trebui să vă reîncărcați căștile la fiecare 20 de ore atunci când utilizați husa Gucci.

Husa „Ophidia” pentru AirPods Max de la Gucci este disponibilă pe site-ul companiei la prețul de 980 de dolari. De asemenea, casa de modă de lux oferă accesorii și pentru alte produse Apple.

Energy Expo 10-13 octombrie