Marvel va lansa o colecție de pietre prețioase Infinity Stones

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 27-07-2022

în: News

Colecționarea celor șase Infinity Stones din celebrul film Avengers a devenit mult mai ușoară.Weekendul trecut, în timpul Comic-Con-ului de la San Diego, Marvel a anunțat că va lansa o colecție de IRL Infinity Stones, inspirate de relicvele fictive care există în Universul Cinematic Marvel.

East Continental Gems din New York are sarcina de a aduce cele șase pietre magice la viață, iar Darren Romanelli din LA, a.k.a. DRx, este directorul de creație. Se spune că greutatea totală a bijuteriilor depășește 150 de carate, iar valoarea se ridică la peste 25 de milioane de dolari. Acest lucru ar trebui să fie de la sine înțeles, dar nu, superputerile nu sunt incluse.

„Nu a existat niciodată ceva mai interesant în Universul Marvel decât prețioasele Infinity Stones și, în calitate de bijutier și fan, sunt onorat că Marvel ne-a încredințat sarcina monumentală de a organiza Colecția Infinity Gem pentru universul nostru. ” a declarat Adam Mirzoeff, președintele East Continental Gems.

Fanii MCU vă pot spune că pietrele cosmice sunt legate de diferite aspecte ale universului: Timpul (verde), Spațiul (albastru), Realitatea (roșu), Mintea (galben), Puterea (violet) și Sufletul (portocaliu). ). Pentru a-și valorifica puterea, pietrele trebuie să fie puse pe Infinity Gauntlet, un artefact important care seamănă cu o mănușă blindată uriașă. Când toate cele șase pietre sunt la locul lor, purtătorul Infinity Gauntlet deține toată puterea.

Colecția Infinity Gem de pietre prețioase va debuta treptat. Prima lansare va include un smarald columbian de aproape 23 de carate, un safir de aproape 30 de carate din Madagascar, un rubin natural de peste 15 carate din Mozambic, un granat Spessartit în formă de pernă de peste 35 de carate și un diamant galben dreptunghiular, aproape de 35 de carate.Pietrele vor fi afișate în Infinity Gauntlet, care a fost realizată la comandă de către compania de jucării de colecție, Gentle Giant Ltd.

„Considerăm că această colecție autentică de pietre prețioase este cool și neașteptată și extinde acoperirea brandului Marvel”, a adăugat Paul Gitter, SVP, Marvel Consumer Products.