Prima băutură de vară, prima gură de libertate

Chandon Garden Spritz sau adierea unei brize răcoroase în vara fierbinte

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 26-05-2021

în: Lifestyle

Chandon Garden Spritz

Ei bine, pentru a nu face din start o confuzie, nu este vorba de șampania Moët & Chandon, deși este deținută de aceeași companie în portofoliu, ci vorbim de o băutură diferită produsă de casa Chandon Argentina, care se numește chiar așa – Chandon Garden Spritz.

Am tot așteptat acest moment, în care să ne bucurăm de o vară minunată. Într-un final fericit, ne vom aduna din nou alături de prieteni, pe plajă, la soare, în căutarea verii încântătoare mult așteptate. Chandon Garden Spritz are marele atu, față de concurență, de a folosi doar jumătate din zahărul utilizat de obicei în astfel de băuturi, ceea ce este un avantaj enorm după lunile în care am stat în casă. Dacă ar fi să descriu această licoare „fresh”, aș spune simplu: sofisticată, autentică, simplă și intrigantă. Am vorbit de zahărul redus la jumătate, vom menționa și faptul că Chandon Garden Spritz nu deține arome sau coloranți artificiali, alte avantaje indubitabile în fața concurenței. Ne vom delecta doar cu un produs natural și, pe deasupra, delicios!

Chandon Garden Spritz

Dar ce este, de fapt, Chandon Garden Spritz?
Vinul spumant excepțional capătă un „twist” unic: un lichior portocaliu amărui, manufacturat din portocale de proveniență locală și îmbogățit, după o rețetă unică, cu ierburi și condimente atent alese. Un produs artizanal, fabricat după o rețetă – bineînțeles – secretă. Modul de servire ideal este unul de maxim efect, pe cât de simplu, pe atât de impresionant: cu gheață, alături de o bucată de portocală uscată și o crenguță de rozmarin.

Vinificatorii argentinieni ai Casei și-au făcut o obișnuință din a căuta și găsi imprevizibilul, iar Chandon Garden Spritz și-a găsit inspirația în pasiunea argentiniană pentru aromele mai amare, pe care le regăsim plenar în băuturi precum yerba-maté și Fernet, binecunoscutele arome care ne încântă de fiecare dată vălul palatin. Adăugați la toate aceste atribute calitatea excepțională a produselor locale, pe numele lor „portocale de Valencia”, și obțineți gustul autentic al verii.

Vorbim de un șpriț rafinat, ideal pentru cei în căutare de noi gusturi și frontiere în propriul pahar și creat manual de echipa de vinificație din Mendoza, Argentina. Acești artizani au folosit struguri culeși bob cu bob și portocale, la care au adăugat ierburi de origine rară.

Cu un conținut de alcool de doar 11,5% și zahăr la jumătate din cât folosește orice concurență, Chandon Garden Spritz vă va cuceri cu siguranță, devenind companionul ideal pentru vara fierbinte care ne așteaptă să ne bucurăm plenar și binemeritat.

Aflați mai multe pe: www.chandongarden.com
#chandongardenspritz
@chandongarden_spritz

Galerie Foto