Tiffany & Co a lansat o colecție NFT în ediție limitată

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-08-2022

în: News

Tiffany & Co

Dacă nu ați explorat încă spațiul NFT, este timpul să o faceți! Având în vedere că din ce în ce mai multe mărci sar în vagonul virtual, Tiffany & Co a urmat exemplul. Brandul a lansat recent o colecție NFT în ediție limitată cu CryptoPunks.

Tiffany and Co

Denumit NFTiff, proiectul de colaborare va fi disponibil exclusiv pentru deținătorii de CryptoPunks, în care aceștia vor primi acces pentru a transforma CryptoPunk NFT digital într-un pandantiv fizic, la comandă. În plus, după cum a menționat cointelegraph.com, fiecare CryptoPunk este limitat la maximum trei jetoane NFTiff care le permit să își facă un pandantiv personalizat.

Tiffany and Co

Există 87 de atribute diferite și 159 de culori care pot fi folosite pentru a personaliza pandantivele, iar pandantivul în sine va fi compus din aur roz sau galben de 18 karate, pe baza paletei de culori a NFT. Anunțând pe Twitter, marca a spus: „Ducem NFT-urile la nivelul următor. Exclusiv pentru deținătorii CryptoPunks, NFTiff vă transformă NFT într-un pandantiv la comandă, realizat manual de artizanii Tiffany & Co. Veți primi, de asemenea, o versiune NFT suplimentară a pandantivului.”

În total, vor exista doar 250 de NFTiff-uri și fiecare se va vinde cu 50.000 USD (30 eter). Colecția se va lansa pe 5 august 2022.