Ochelarii pentru calculator, noua modă pentru o vedere sănătoasă

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 04-05-2022

în: News

Ochiul este organul cu ajutorul căruia percepem în jur de 85% dintre impresiile senzoriale. Niciun alt organ din tot corpul nostru nu are capacitatea de a transmite atât de multe informații precum ochii. Acesta este unul din nenumăratele motive pentru care este extrem de important să ne protejăm vederea de toți factorii distructivi la care ne expunem.

Dacă în ultima perioadă vă confruntați cu dureri de cap, oboseală oculară, durere la nivelul cefei sau spatelui sau chiar sensibilitate la lumină când petreceți timp în fața unui monitor, este clar că este momentul să mergeți să faceți un consult de specialitate.

Veniți în cabinetul de optică medical Clarfon și unul dintre optometriștii noștri vă vor îndruma în procesul de a avea o vedere sănătoasă.

Corneea este lentila exterioară a ochiului, responsabilă cu 80% din puterea de refracție a sistemului de lentile al ochiului. Aceasta fiind expusă, în primul rând, la factori distructivi este și prima afectată de lumina artificială a monitorului.

Cei mai mulți dintre pacienții Clarfon care acuză diferite simptome în momentul în care stau mai mult timp în fața monitorului primesc ca recomandare, utilizarea ochelarilor pentru calculator cu scopul de a-și proteja vederea eficient. Zonele de vizualizare ale acestor ochelari sunt adaptate cu precizie la mișcările ochilor pacientului. Aceștia oferă un câmp vizual foarte larg la apropiere și la semi-distanță (între o jumătate de metru și patru metri). Astfel, pacientul se poate bucura de o vedere optimă în câmpul de vizibilitate specific privirii îndelungate în fața monitorului. Deoarece ochiul nu va mai fi supus unui disconfort, capul și gâtul vor păstra o poziție naturală și relaxată pe parcursul întregii zile.

La Clarfon, ochelarii pentru calculator pot fi personalizați pentru fiecare pacient în funcție de nevoile pe care le are. Pentru că susținem sănătatea vederii, dacă faceți o consultație în cabinetul Clarfon, acum beneficiați de TESTAREA GRATUITĂ A VEDERII și ai 50% REDUCERE la toate RAMELE PENTRU OCHELARI.

Vederea sănătoasă este noua modă și ultima tendință din industria de Beauty.