Zenith lansează ceasul Chronomaster Sport în aur roz de 18K

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 14-05-2021

în: Watches

Brandul de ceasuri elvețian Zenith tocmai a prezentat o nouă versiune elegantă a ceasului său Chronomaster Sport într-o carcasă atractivă din aur roz de 18k, de 41 mm, cu butoane. Disponibil acum pentru precomandă, acest model performant este echipat cu cea mai recentă versiune a calibrului Zenith El Primero 3600, o mișcare care atinge până la 60 de ore de rezervă de putere. Este util la sfârșit de săptămână pe hipodrom – sau la sfârșit de săptămână în care nu ajungi să porți deloc un ceas.

foto via @robbreport.com

Rama din ceramică neagră lustruită este gravată cu o scară 1/10 din a doua, umplută cu lac auriu mat care se potrivește cu carcasa și cu aplicații de cadran pentru un contrast definit care evidențiază afișajul fracțional al timpului scurs. Cadranul lăcuit alb prezintă contoare cronografice în nuanțe de rodiu, antracit și albastru.

foto via @robbreport.com

Colecționarii vor găsi, de asemenea, cureaua din piele de vițel neagră, precum rama care ajută la evidențierea și echilibrarea strălucirii carcasei.

De când a introdus El Primero – primul calibru automat al cronografului din lume – în 1969, Zenith a oferit întotdeauna versiuni aurii ale ceasurilor sale.

Se poate rezerva noua versiune de aur roz a Chronomaster Sport pe site-ul Zenith pentru 21.300 USD.

Sursa: Zenith Now Offers Its Hardworking Chronomaster Sport Watch in Luxe 18K Rose Gold