Cel mai scump conac din Londra, cu lift pentru mașină

Scris de Luxury
Publicat la data de: 06-02-2020

în: NewsVip

conac

Cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în Londra se află în cartierul St. John’s Wood. Este vorba despre un conac din cărămidă care are un preț de vânzare de 75 de milioane de lire sterline, adică 97,5 milioane de dolari.

Construcția conacului a început în 2013, când dezvoltatorii au cumpărat proprietatea existentă cu 14 milioane de lire sterline și au demolat casa cu opt dormitoare care se afla pe teren.

Imobilul a fost dezvoltat de Aristo London într-un stil neoclasic. Compania a angajat experții de la Adam Architecture, studio speclizat în restaurarea imobilelor pentru a lucra la proiect.

Conacul are șapte dormitoare și un spa luxos în interior dotat cu sală de gimnastică, hammam și camere de tratament. Opoulentul imobil are și camere separate pentru personal și o bucătărie industrială la subsol. Până va fi vândută, clădirea poate fi închiriată la un preț de 40.000 de lire sterline pe săptămână.

Proprietatea are și un lift automat pentru mașină, în stilul filmelor James Bond, care coboară șoferul de la intrarea în reședință în parcarea subterană.

Sotheby’s International Realty London se ocupă de vânzarea imobilului.